Cum se poate face cont pe Chaturbate
Paxum
emily;13096 wrote: ePayments permite deasemenea adaugarea cardurilor externe si percepe un comision de 2.9% pentru fiecare tranzactie.
Buna emily vreau sa ma ajuti in legatura cu paxum.mi-am facut cont dar la ferificare adresa am trimis tot buletinul ca nu am nici o factura pe numele meu.crezi ca vor fi probleme?de azi astept sa-mi confirme.
emily;13096 wrote: ePayments permite deasemenea adaugarea cardurilor externe si percepe un comision de 2.9% pentru fiecare tranzactie.
Buna emily vreau sa ma ajuti in legatura cu paxum.mi-am facut cont dar la ferificare adresa am trimis tot buletinul ca nu am nici o factura pe numele meu.crezi ca vor fi probleme?de azi astept sa-mi confirme.
Byby;13113 wrote: Buna emily vreau sa ma ajuti in legatura cu paxum.mi-am facut cont dar la ferificare adresa am trimis tot buletinul ca nu am nici o factura pe numele meu.crezi ca vor fi probleme?de azi astept sa-mi confirme.
Buna Byby. Nu este nici o problema, atata timp cat a fost selectat la Document type=ID. Important este ca adresa adaugata pe Paxum sa fie exact ca cea din ID.
Succes!
Buna Byby. Nu este nici o problema, atata timp cat a fost selectat la Document type=ID. Important este ca adresa adaugata pe Paxum sa fie exact ca cea din ID.
Succes!
Inregistrare Model Bongacams
Din motive de securitate Chaturbate ascunde metoda de plata dupa setarea acesteia. De aceea pentru a schimba metoda de plata, precum in cazul metodei de plata Payoneer/Firstchoice Pay, care nu mai este disponibila, modelele va trebui sa acceseze suport Chaturbate la adresa de email: support@chaturbate.com. In mesaj va trebui precizat ca se doreste schimbarea metodei de plata.
Succes!
Succes!
Modelele de pe Chaturbate care detin un cont Paxum si doresc un cardul MasterCard, va trebui dupa verificarea contului sa acceseze Apply For Card de pe pagina principala Paxum. Cardul va ajunge in 30 de zile de la solicitarea sa. Inainte de utilizarea cardului va trebui activat in contul Paxum.
Atentie! Cardurile neactivate pot ramane blocate in bancomat, de aceea va trebui activate in contul Paxum inainte de utilizarea lor.
Succes!
Atentie! Cardurile neactivate pot ramane blocate in bancomat, de aceea va trebui activate in contul Paxum inainte de utilizarea lor.
Succes!
Chaturbate le ofera membrilor oportunitatea de a cumpara tokens cu Bitcoin si Paypal. Astfel membrii isi vor pastra confidentialitatea si pot trimite tokens modelelor preferate. Aceasta metoda de plata se va realiza in conditii depline de siguranta si este disponibila momentan doar pentru membrii.
In curand este posibil sa fie adaugata si metoda de plata Bitcoin pentru modele.
In curand este posibil sa fie adaugata si metoda de plata Bitcoin pentru modele.
Modelele pot extrage castigurile acum si in Bitcoin. A fost adaugata recent aceasta metoda de plata si poate fi setata din "Payment Information".
Metodele de plata disponibile: Paxum, ePayments, Bitcoin, CosmoPay, ACH, Transfer Bancar.
Succes!
Metodele de plata disponibile: Paxum, ePayments, Bitcoin, CosmoPay, ACH, Transfer Bancar.
Succes!
- Sara.delicious
Mi am facut cont pc chaturbate am uploadat poza cu buletinul si cea cu el in mana si fata. Dar nu il aproba alt act nu am.permis pasaport. Ce trebuie sa fac.!!! Ma ajuta cineva multumesc
-
Guest
Sara.delicious;20779 wrote: Mi am facut cont pc chaturbate am uploadat poza cu buletinul si cea cu el in mana si fata. Dar nu il aproba alt act nu am.permis pasaport. Ce trebuie sa fac.!!! Ma ajuta cineva multumesc
E ok buletinul fara alte acte aditionale.
O calitate superioara e tot ce ai nevoie, si sa fie in formatul cerut/exemplificat de ei.
E ok buletinul fara alte acte aditionale.
O calitate superioara e tot ce ai nevoie, si sa fie in formatul cerut/exemplificat de ei.