Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
rookie

dreamofsummer;7160 wrote: Pe Stream spre exemplu, nu-ti vei mai putea deschide alt cont pentru 6 luni de zile (singura exceptie fiind ca studioul sa-ti dea release la cont si sa trimita mail la ei). Pe Adult iti va lua undeva la 2 luni sa ti se aprobe un cont nou de model independent (daca ti-l aproba si atunci). Pe IMlive si pe LJ se poate crea un cont nou imediat (chiar daca inca ai alte conturi deschise cu studioul). De Xlove nu stiu, imi pare rau.
Si da, studioul iti poate retine conturile (mai ales daca ai semnat un contract de cedare de drepturi). Exista multe studiouri care au exclusivitate si ti se vor pune multe bete in roate, din pacate. cel mai bine este atunci cand pleci de la un studio si vrei sa lucrezi de acasa, sa pleci in conditii bune de pace si armonie :)

Mersi frumos. Iti poate retine conturile insemnand ceea ce au creat ei si nu cele absolut noi pe care vreau eu sa le fac,nu?
No avatar
dreamofsummer

rookie;7161 wrote: Mersi frumos. Iti poate retine conturile insemnand ceea ce au creat ei si nu cele absolut noi pe care vreau eu sa le fac,nu?

Bineinteles, doar cele create de ei. Ce iti faci tu de acasa este strict proprietatea ta.
No avatar
anacu

buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
No avatar
justme

hmm .. hello .. vad ca e multa lume pro studio aici .. eu una sunt pro lucratul de acasa..am lucrat in studio pana de curand . nu pot sa zic nimic de rau de studio .. nu mi-au facut probleme sau ceva de genul .. doar ca vream mai mult .. acum probabil depinde si de studiouri. la mine ei in afara de un calculator si o camera de lucru nu ne ofereau mare lucru .. pana si trainingul era copy-paste de pe internet si citit de pe o foaie .. nu aveam make up profesioniost , bonusuri sau mai stiu eu ce aud pe aici .. nici macar daca bagau vre-un concurs pe un site nu eram anuntate .. unde mai pui ca de vreo 2 ori a trebuit sa sun eu personal la internet ca nu mergea .. si seful era plecat din localitate .. in rest nu facea probleme .. il vedeam doar in ziua de salar sau la cazuri mai grave prin apartament ...singurul avantaj era ca plecam de acasa.. daca il pot numii avantaj. acu, lucrez de acasa. fac aproximativ aceaisi bani , am timp si de casa , nu mai sunt asa obosita (faceam si naveta) .. eu una sunt pro de acasa
Studio 20

justme;8540 wrote: hmm .. hello .. vad ca e multa lume pro studio aici .. eu una sunt pro lucratul de acasa..am lucrat in studio pana de curand . nu pot sa zic nimic de rau de studio .. nu mi-au facut probleme sau ceva de genul .. doar ca vream mai mult .. acum probabil depinde si de studiouri. la mine ei in afara de un calculator si o camera de lucru nu ne ofereau mare lucru .. pana si trainingul era copy-paste de pe internet si citit de pe o foaie .. nu aveam make up profesioniost , bonusuri sau mai stiu eu ce aud pe aici .. nici macar daca bagau vre-un concurs pe un site nu eram anuntate .. unde mai pui ca de vreo 2 ori a trebuit sa sun eu personal la internet ca nu mergea .. si seful era plecat din localitate .. in rest nu facea probleme .. il vedeam doar in ziua de salar sau la cazuri mai grave prin apartament ...singurul avantaj era ca plecam de acasa.. daca il pot numii avantaj. acu, lucrez de acasa. fac aproximativ aceaisi bani , am timp si de casa , nu mai sunt asa obosita (faceam si naveta) .. eu una sunt pro de acasa

In conditiile pe care le spui tu mai sus si noi am fi pro munca de acasa =)) Dar un studio unde suni tu la internet pentru ca seful e plecat din localitate nu se cheama studio ... cel mult camera de inchiriat cu ora.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
justme

Studio 20;8541 wrote: In conditiile pe care le spui tu mai sus si noi am fi pro munca de acasa =)) Dar un studio unde suni tu la internet pentru ca seful e plecat din localitate nu se cheama studio ... cel mult camera de inchiriat cu ora.

exact! de aia am si ales sa plec.. am calculatorul meu si locuiesc singura cu sotul meu .. de ce ias da cuiva 40 % din incasarile mele doar pt o "inchiriere" cum ziceti voi .. si asa platesc chirie acasa .. :))
Jasmine

Cand vreodata a fost bine sa faci bani pe Skype cu membrii? N-ai nicio siguranta si nicio garantie ca te vor plati, plus ca pe skype iti pot cere mult mai multe lucruri decat pe site si vor avea mult mai multe pretentii intr-o ora pe skype decat in cateva minute de privat pe site. NICIODATA, dar niciodata n-o sa recomand iesitul de pe site pentru show-uri pe Skype, e cea mai mare prostie. E si privare de viata personala. Recomand, ca intotdeauna, SITE-URILE (ca nu-s facute degeaba) si studiourile, bineinteles, pentru ca niciodata n-am fost de acord cu lucratul de acasa. Am o vecina care face videochat de acasa si nu vreti sa stiti ce spun vecinii despre asta :) . Bafta tuturor! anacu;8200 wrote: buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
Jasmine

Suntem pro studio pentru ca si eu am fost model candva si stiu foarte bine despre ce vorbesc. Am fost model si acasa, am fost model si de la studio. N-am nicio intentie sa stau sa mint fetele pe aici, ca nu ma ajuta cu nimic, nu primesc bani sa stau sa le raspund la postari sau altceva. Eu incerc sa ajut, sa nu ajunga nimeni in situatii in care am fost eu. Am lucrat de acasa si ma auzeau vecinii, ma ascundeam mereu, eram privita mereu cu suspiciune, trebuia sa imi pun iubitul sa doarma in alta camera si ma panicam cand facea sunete, ca pierdeam membrii. La studio, in schimb, am fost bine mersi, am avut conditii si suportul necesar. Lumea nu vrea la studio pentru ca ei cer comision. Pai bineinteles ca ei cer comision, ca ei pun la dispozitie calculatoare performante, decorul, tot ce vrei. Tu trebuie doar sa te loghezi. E mult sa ceri comision pentru asa ceva? Nu. E afacere. Si eu sunt de acord cu ea. Decat sa-mi implic videochatul in viata personala, mai bine am lucrat la studio. :) Dar este decizia fiecarei fete ce face, bineinteles. Eu doar ofer sfaturi celor care le cer. Bafta! :* justme;8540 wrote: hmm .. hello .. vad ca e multa lume pro studio aici .. eu una sunt pro lucratul de acasa..am lucrat in studio pana de curand . nu pot sa zic nimic de rau de studio .. nu mi-au facut probleme sau ceva de genul .. doar ca vream mai mult .. acum probabil depinde si de studiouri. la mine ei in afara de un calculator si o camera de lucru nu ne ofereau mare lucru .. pana si trainingul era copy-paste de pe internet si citit de pe o foaie .. nu aveam make up profesioniost , bonusuri sau mai stiu eu ce aud pe aici .. nici macar daca bagau vre-un concurs pe un site nu eram anuntate .. unde mai pui ca de vreo 2 ori a trebuit sa sun eu personal la internet ca nu mergea .. si seful era plecat din localitate .. in rest nu facea probleme .. il vedeam doar in ziua de salar sau la cazuri mai grave prin apartament ...singurul avantaj era ca plecam de acasa.. daca il pot numii avantaj. acu, lucrez de acasa. fac aproximativ aceaisi bani , am timp si de casa , nu mai sunt asa obosita (faceam si naveta) .. eu una sunt pro de acasa
No avatar
Tricky

Buna, imi cer scuze ca scriu aici as avea o intrebare pentru voi. Lucrez de 3 ani in domeniu, lucrez la acelasi studio, studio-ul meu lucreaza pe mfc si din cauza ca nu sunt tratata cum trebuie de catre staff si multe nu sunt cum sunt intr-un studio adevarat as dori sa incep de acasa. Chestia e ca as dori sa lucrez tot pe acest site si cand m-am mai interesat mai demult am inteles ca nu iti poti face 2 conturi pe acest site si ca studio-ul detine contul meu si ca depind de ei, imi puteti oferi mai mult ajutor?
Jasmine

Tricky;8894 wrote: Buna, imi cer scuze ca scriu aici as avea o intrebare pentru voi. Lucrez de 3 ani in domeniu, lucrez la acelasi studio, studio-ul meu lucreaza pe mfc si din cauza ca nu sunt tratata cum trebuie de catre staff si multe nu sunt cum sunt intr-un studio adevarat as dori sa incep de acasa. Chestia e ca as dori sa lucrez tot pe acest site si cand m-am mai interesat mai demult am inteles ca nu iti poti face 2 conturi pe acest site si ca studio-ul detine contul meu si ca depind de ei, imi puteti oferi mai mult ajutor?

Buna! Depinde acum... ce ajutor ai dori? Incerc eu sa te ajut, insa pare ca ti-ai raspuns singura la intrebari... Daca studioul nu iti blocheaza contul, mai greu sa-ti fac alt cont pe acelasi site intr-o perioada scurta de timp. Cum ai vrea sa procedezi?
Scrie răspuns