Suntem pro studio pentru ca si eu am fost model candva si stiu foarte bine despre ce vorbesc. Am fost model si acasa, am fost model si de la studio. N-am nicio intentie sa stau sa mint fetele pe aici, ca nu ma ajuta cu nimic, nu primesc bani sa stau sa le raspund la postari sau altceva. Eu incerc sa ajut, sa nu ajunga nimeni in situatii in care am fost eu. Am lucrat de acasa si ma auzeau vecinii, ma ascundeam mereu, eram privita mereu cu suspiciune, trebuia sa imi pun iubitul sa doarma in alta camera si ma panicam cand facea sunete, ca pierdeam membrii. La studio, in schimb, am fost bine mersi, am avut conditii si suportul necesar. Lumea nu vrea la studio pentru ca ei cer comision. Pai bineinteles ca ei cer comision, ca ei pun la dispozitie calculatoare performante, decorul, tot ce vrei. Tu trebuie doar sa te loghezi. E mult sa ceri comision pentru asa ceva? Nu. E afacere. Si eu sunt de acord cu ea. Decat sa-mi implic videochatul in viata personala, mai bine am lucrat la studio.

Dar este decizia fiecarei fete ce face, bineinteles. Eu doar ofer sfaturi celor care le cer. Bafta! :* justme;8540 wrote: hmm .. hello .. vad ca e multa lume pro studio aici .. eu una sunt pro lucratul de acasa..am lucrat in studio pana de curand . nu pot sa zic nimic de rau de studio .. nu mi-au facut probleme sau ceva de genul .. doar ca vream mai mult .. acum probabil depinde si de studiouri. la mine ei in afara de un calculator si o camera de lucru nu ne ofereau mare lucru .. pana si trainingul era copy-paste de pe internet si citit de pe o foaie .. nu aveam make up profesioniost , bonusuri sau mai stiu eu ce aud pe aici .. nici macar daca bagau vre-un concurs pe un site nu eram anuntate .. unde mai pui ca de vreo 2 ori a trebuit sa sun eu personal la internet ca nu mergea .. si seful era plecat din localitate .. in rest nu facea probleme .. il vedeam doar in ziua de salar sau la cazuri mai grave prin apartament ...singurul avantaj era ca plecam de acasa.. daca il pot numii avantaj. acu, lucrez de acasa. fac aproximativ aceaisi bani , am timp si de casa , nu mai sunt asa obosita (faceam si naveta) .. eu una sunt pro de acasa