Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
nataly04

Buna. :) Sunt noua pe aici si am nevoie de un sfat,va rog.Eu lucrez de o luna acasa,pe Chaturbate si mi-am facut card la FirstChoice Pay.L-am activat,i-am facut legatura cu site-ul pe care lucrez dar mie nu mi-a intrat absolut niciun banut in cont cu toate ca inainte de terminarea fiecarei sesiuni am facut conversia din tokensi in dolari..Nici din perioada 16-28 Februarie,nici din 01-16 Martie.Le-am dat mesaj la cei de la support dar imi raspund foarte greu si nu stiu ce sa fac.Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc :)
Nord

nataly04;8478 wrote: Buna. :) Sunt noua pe aici si am nevoie de un sfat,va rog.Eu lucrez de o luna acasa,pe Chaturbate si mi-am facut card la FirstChoice Pay.L-am activat,i-am facut legatura cu site-ul pe care lucrez dar mie nu mi-a intrat absolut niciun banut in cont cu toate ca inainte de terminarea fiecarei sesiuni am facut conversia din tokensi in dolari..Nici din perioada 16-28 Februarie,nici din 01-16 Martie.Le-am dat mesaj la cei de la support dar imi raspund foarte greu si nu stiu ce sa fac.Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc :)

Doar cei de la suport te pot ajuta! Intrebarea e: iti apare la founding sources Zmedia nou in contul tau de Firstchoice?
Live Cams | Live Sex |
No avatar
nataly04

da imi apare.si imediat dupa imi apare ID-ul de pe site
Nord

nataly04;8482 wrote: da imi apare.si imediat dupa imi apare ID-ul de pe site

In cazul asta continua sa dai trimiti email catre suport pana ce iti raspund si te ajuta! Din experienta iti spun ca raspund mai repede daca ii contactezi de aici: https://chaturbate.desk.com/customer/portal/emails/new

Spor acolo!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Videochat123

Buna ziua. Am 29 de ani si sunt din Bucuresti. Caut o colaborare cu o fata draguta si serioasa pentru a face videochat impreuna la cuplu. Experienta in domeniu nu este necesara. Am ceva experienta in domeniu, detin si locatie si aparatura necesara pentru acest domeniu. Programul este flexibil. Ofer si cazare daca este necesar. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la adresa mea de email: colega.videochat@vfemail.net
Va multumesc frumos. O zi buna sa aveti in continuare.
No avatar
nataly04

Ce pot face pentru a nu-mi mai aparea poze pe google?am intrat pe anumite site-uri de videochat si mi-am scris numele de model si m-a trimis direct la profilul meu de pe Chaturbate.Nu inteleg de ce avand in vedere ca pe site am banat Romania.
Jasmine

Buna. Pe tine te-a dus direct acolo pentru ca, probabil, ti-a ramas in istoricul calculatorului de la intrarile anterioare. Incearca a intri de pe alt pc sa vezi daca se intampla acelasi lucru :D nataly04;8511 wrote: Ce pot face pentru a nu-mi mai aparea poze pe google?am intrat pe anumite site-uri de videochat si mi-am scris numele de model si m-a trimis direct la profilul meu de pe Chaturbate.Nu inteleg de ce avand in vedere ca pe site am banat Romania.
Nord

nataly04;8511 wrote: Ce pot face pentru a nu-mi mai aparea poze pe google?am intrat pe anumite site-uri de videochat si mi-am scris numele de model si m-a trimis direct la profilul meu de pe Chaturbate.Nu inteleg de ce avand in vedere ca pe site am banat Romania.

Nu poti face nimic pe zi ce lucrezi o sa apara din ce in ce mai multe poze cu tine si filmulete face parte din meseria asta! E o treaba pe care trebuie sa ti-o asumi mai ales daca lucrezi pe site-uri ca chaturbate! Ce trebuie sa faci? E sa te bucurii de promovare gratuita si sa profiti de asta si sa-ti cresti incararile!

Mult succes!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
cristiotac500

Salutare sunt nou !
Jasmine

Bine ai venit :) !cristiotac500;8525 wrote: Salutare sunt nou !
Scrie răspuns