Trafic Xlove! Alte site uri?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
andra25

Buna tuturor!
De vreo 2 saptamani, Xlove ul meu iubit e la pamant! O fi de la mine, o fi de la ei, habar nu am, insa ma deprima total!
Caut inca un site, pt a sta in paralel...imi puteti recomanda? Ma gandeam la LJ, insa e plin de romanasi:(
Va multumesc anticipat :)
Jasmine

Buna, Andra. Ai putea incerca Flir4Free, AdultWork, Cams .. :*
No avatar
andra25

Pe Adult mi-ar placea mult sa stau, insa mi se pare foarte greu de facut cont; pe cams am vrut sa mi fac, pana am vazut ca se fac acele snapshoturi (ceea ce mi displace total), iar de flirt4free nu stiu mai nimic! As vrea ceva cu plata n euro, am deja cont in euro, si n as vrea sa mi fac si in dolari....merci mult pt raspuns :*
Jasmine

Atunci intra la noi pe Forum pe lista site-uri la topicul Cel mai bun site de videochat - SONDAJ si VOT, si poti lua de acolo fiecare site la rand si vezi ce iti place :*
No avatar
cibby

andra25;7590 wrote: Buna tuturor!
De vreo 2 saptamani, Xlove ul meu iubit e la pamant! O fi de la mine, o fi de la ei, habar nu am, insa ma deprima total!
Caut inca un site, pt a sta in paralel...imi puteti recomanda? Ma gandeam la LJ, insa e plin de romanasi:(
Va multumesc anticipat :)
Buna Andra!
Si-a revenit XLove-ul? Vreau sa incep si eu si mi-a fost recomandat pt coordonatele mele.
Multumesc!
No avatar
elly123

E ok Xlove, dupa parerea mea, sunt de la jumatea lui septembrie pe el. Sunt la inceput inca, daca in prima luna am facut 300 de euro, acum in a 2-a am ajuns la 500. Minimul de plata e 100, il faci lejer
No avatar
xpimp

incearca si imlive, stiu pe cineva ce lucreaza de ani de zile acolo si face bani chiar si la ora actuala
brunettedoll

Buna ! xlove este xlovecam ?
brunettedoll

Si as dori sa imi explice cineva va rog cum sta treaba cu free chat.. ai voie nud? am vazut cateva modele topless...
Nord

Xlove da este xlovecam! Nu ai voie sa stai naked in free doar in anumite intervale orare cand ei permit topless show!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns