Buna tuturor!
De vreo 2 saptamani, Xlove ul meu iubit e la pamant! O fi de la mine, o fi de la ei, habar nu am, insa ma deprima total!
Caut inca un site, pt a sta in paralel...imi puteti recomanda? Ma gandeam la LJ, insa e plin de romanasi:(
Va multumesc anticipat :)
Trafic Xlove! Alte site uri?
Pe Adult mi-ar placea mult sa stau, insa mi se pare foarte greu de facut cont; pe cams am vrut sa mi fac, pana am vazut ca se fac acele snapshoturi (ceea ce mi displace total), iar de flirt4free nu stiu mai nimic! As vrea ceva cu plata n euro, am deja cont in euro, si n as vrea sa mi fac si in dolari....merci mult pt raspuns :*
andra25;7590 wrote: Buna tuturor!
De vreo 2 saptamani, Xlove ul meu iubit e la pamant! O fi de la mine, o fi de la ei, habar nu am, insa ma deprima total!
Caut inca un site, pt a sta in paralel...imi puteti recomanda? Ma gandeam la LJ, insa e plin de romanasi:(
Va multumesc anticipat
Buna Andra!
Si-a revenit XLove-ul? Vreau sa incep si eu si mi-a fost recomandat pt coordonatele mele.
Multumesc!
Va multumesc anticipat
Buna Andra!
Si-a revenit XLove-ul? Vreau sa incep si eu si mi-a fost recomandat pt coordonatele mele.
Multumesc!
- brunettedoll
Si as dori sa imi explice cineva va rog cum sta treaba cu free chat.. ai voie nud? am vazut cateva modele topless...