Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

Buna, Melisa. Ce, mai exact, doresti sa stii? In ce sens? :D Trebuie sa fii mai explicita pentru a-ti putea raspunde la intrebari :* Multumesc Melissa Ruxi;8379 wrote: Bună sunt noua pe forum ce faceți. Cum merge munca... Eu de săptămâna viitoare încep de acasă și vroiam sa vad cum merge traficul... Mulțumesc va pop
No avatar
Melissa Ruxi

Bună diseară! Ma interesa cu traficul cum merge dacă intra membri și cam cate ore trebuie sa stau online! Mulțumesc pop
No avatar
nataly04

Buna din nou.Am reusit si mi-am facut cont pe chaturbate.De scos banii cum as putea sa ii scot? Sau daca as vrea sa fac ca cuplu ce ar trebuie sa fac?Ar trebuie sa fac alt cont sau pot face pe contul meu?
Nord

nataly04;8399 wrote: Buna din nou.Am reusit si mi-am facut cont pe chaturbate.De scos banii cum as putea sa ii scot? Sau daca as vrea sa fac ca cuplu ce ar trebuie sa fac?Ar trebuie sa fac alt cont sau pot face pe contul meu?

Banii ii poti scoate prin cele trei metode de plata pe care CB le are : Firstchoicepay, Paxum sau transfer bancar cu conditia sa iti transformi tokensii in dollari inainte de sfarsitul perioadei si sa ai atins pragul de minim 50$ sau 1000$ in cazul trasferului bancar. Poti face la cuplu de pe contul tau cu conditia sa incarci documentele partenerului/partenerei pe site si sa fie verificate si ele, sau poti sa-ti faci un cont separat pentru cuplu tu decizi!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
nataly04

Buna,am reusit sa activez contul unde am facut niste bani dar am dat din greseala sai scot si eu nu am facut inca card... Sus in dreapta nu imi mai apare cati bani am facut...imi apare zero tokens. Unde s-au dus? Am reusit abia acum sa fac un card astept sa mil trimita si dupa sa il activez cam cat timp dureaza lam facut la firstChoicePay,
Feb. 26, 2017, 6:54 a.m. Transfer tokens to $105.00 cash
Asa ceva imi apare dar nu stiu unde sau dus avand in vedere ca inca nu am card...
Sau cum i pot recupera
Nord

Stai linistita banii tai sunt pe site si o sa-i poti retrage dupa ce o sa-ti faci legatura intre card si contul tau! Pana una pana alta o sa-ti gasesti banii accesand: chaturbate.com/affiliates/stats/
Live Cams | Live Sex |
No avatar
nataly04

multumesc mult..stii cumva in cat timp o sa primesc cardul?
No avatar
nataly04

Buna.Eu mi-am facut card la FirstChoice Pay si lucrez pe Chaturbate.Imi poate spune cineva cum trebuie sa fac legatura intre site si card?Va rog.Multumesc :)
No avatar
aelia90

Buna. Sunt model independent de acasa si lucrez doar pe LJ pt ca nu as avea timp de mai multe siteuri. M-am apucat acum 3 ani pe CamContacts iar din octombrie anul trecut nu mai intru deloc acolo si am facut cont pe LJ. Ma consider destul de experimentata si mi-ar placea sa va ajut si sa primesc ajutor de la voi in situatii in care am nevoie.
Sunt foarte mandra de munca mea, castig extraordinar de bine, mult mai bine decat pe CamContacts, prietenii si familia mea stiu ca fac videochat si ma sustin. Ma simt norocoasa ca am fost ajutata de o prietena si am stiut cum sa fac totul ca la carte pentru a-mi maximiza castigurile.
Daca va pot ajuta cu ceva, sunt aici :)
Jasmine

Buna, aelia si multumim pentru interesul acordat si feedback-urile tale :* sper sa ai parte de o experienta placuta aici pe forum. Bafta :* aelia90;8461 wrote: Buna. Sunt model independent de acasa si lucrez doar pe LJ pt ca nu as avea timp de mai multe siteuri. M-am apucat acum 3 ani pe CamContacts iar din octombrie anul trecut nu mai intru deloc acolo si am facut cont pe LJ. Ma consider destul de experimentata si mi-ar placea sa va ajut si sa primesc ajutor de la voi in situatii in care am nevoie.
Sunt foarte mandra de munca mea, castig extraordinar de bine, mult mai bine decat pe CamContacts, prietenii si familia mea stiu ca fac videochat si ma sustin. Ma simt norocoasa ca am fost ajutata de o prietena si am stiut cum sa fac totul ca la carte pentru a-mi maximiza castigurile.
Daca va pot ajuta cu ceva, sunt aici :)
Scrie răspuns