Safir studio vs studio 20

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
al3xa

Buna ziua caut un studio de videochat bun si serios din bucuresti. Optez intre cele 2 ce parere aveti,experiente traite la unu din ele,ce ofera va rog fiti cat de detaliati se poate. Multumesc!
No avatar
Metropolitan

Buna dimineata! Am vazut ca iti doresti sa lucrezi la un studio serios,corect si legal. Studioul nostru Metropolitan Studio te invita sa faci parte dintr-o echipa tanara,energica , dispusa sa te ajute cu tot ce poate pentru ca, castigurile tale sa te multumeasca. Daca doresti sa ne cunosti te asteptam :)
www.metropolitan-studio.ro
0753 207 676
Jasmine

Buna, Alexa. Pe viitor, vreau sa-ti spun ca nu este nevoie sa postezi acelasi subiect de mai multe ori, eventual ti se va raspunde. Cu privire la Studio 20, da, din punctul meu de vedere este foarte foarte ok si poti merge acolo fara griji. Nu am ce sa adaug prea multe,, au tot ce le trebuie pentru un studio. Iti urez multa bafta! :* al3xa;8260 wrote: Buna ziua caut un studio de videochat bun si serios din bucuresti. Optez intre cele 2 ce parere aveti,experiente traite la unu din ele,ce ofera va rog fiti cat de detaliati se poate. Multumesc!
Studio 20

Multumim Jasmine si iata 5 motive sa NU te angajezi la Studio 20, ca tot ofera majoritatea studiourilor doar lapte si miere non-stop... :)

http://www.studio-20.ro/noutati/5-motive-sa-nu-lucrezi-la-studio-20.html
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Scrie răspuns