Safir studio vs studio 20

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Amalyaa

lol…cand o aud pe asta cu cel mai destept.. da, stiu ce zici. pe mine ma tot aștepta in fata studioului când ieseam pe us. Si statea el asa mare bombardier in Range Rover si insista sa ma duca acasa. faza tare e ca odată i s-a stricat Range ul si m-a rugat pe mine sa l imprumut cu 8.000 euro ca să il repare. aauzi zgarcitul si sarakul naibii
No avatar
BiaBi

E ceva prea tare omu asta…. Mie mi-a propus să îmi tatuez Stelian sub sân pt a obține, cică, mai multă atenție din partea lui și să obțin “supliment de trafic”. Pe urmă tot încerca el să mă oblige să mă duc la solar să mă fac mai neagră la piele . Adica fraieru voia sa ma si controleze ca las k știe el mai bine cum să mă schimb
Amalyaa

omg….da lasa k si Andrei, cu aprobarea lui Stelian, se da la toate modelele incepatoare . da mor cand zici de pielea inchisa la culoare la solar. adica asa ca a lui. cocalareala cat incape fataaa. a, sa va uitati pe Insta ca are cont Safir si el se da arab bogat in Dubai - Safir al Sheikh :))) si el cere bani sa si repare masina aia obosita a lui
Danutza22

Asa e. In plus nu are niciun deal cu niciun site de videochat, iar atunci când modelele îl întreabă de ce nu trec de 3-4-5 mii USD/ perioada, le răspunde ca “banii nu cad din cer”. Pai si cu studioul asta de 2 lei si cu traineri slabi cum naiba sa fac bani ca model? Sa-si bage Safirul lui undeva cu aroganta lui cu tot!
No avatar
Cory_1

Legat de bani prietena mea l-a întrebat de ce nu reușește și ea să câștige mai mulți bani după 1 an de zile și i-a răspuns - de ce ești proasta și mă întrebi asta? Eu nu știu cine ar mai sta într-un studio unde patronul o dă așa cu modelele….
No avatar
BiaBi

Am lucrat la Yes Studio în Galați și apoi am încercat la Safir că am zis că în videochatul din București câștig mai mulți bani și mi-am luat-o rău. Cred că am făcut cea mai mare greșeală mai ales că am avut red flag de la interviu. Nu știu ce-a fost în capu meu pe bune…
No avatar
Cory_1

Nu-ți fă sânge rău acuma că n-are rost. Nush ce mai ziceai dacă stăteai 1 an ca prietena mea. Zi mersi că ți-ai dat seama repede și n-ai pus botul la libidinoșenia lui.
Danutza22

Da, da, for real nu trebuie să-ți pară rău. Trec mai departe și mergi la alt studio unde faci pe bune bani, cum fac și eu. Anyway am stat de vorbă recent cu tip care e trainer la Safir de 3 ani de zile și cred ca va da faliment pt ca nu exista focus in studio: cand pe Jasmin/ Streamray, cand pe Chaturbate/ Stripchat/ Bonga, cand pe Tik-Tok, cand iar pe Jasmin, cand iar pe Stripchat, cand iar pe Tik-Tok, cand pe XLove. Nici trainerii nici modelele nu mai știu ce să mai facă.
No avatar
BiaBi

Ngl dar când eu am văzut că nu fac bani și Stelian, ANdrei se mai dădeau și la mine, și veneam în fiecare zi în urâțenia aia de studio mi se întorcea stomacul pe dos. Legat de bani cred că pentru modele e cel mai slab la încasări dintre studiourile de videochat din București.
Amalyaa

vibe ul e low tare. cand am plecat eu mai erau 3 fete care ziceua si ele ca vor sa plece. nu stiu cat au mai stat dupa mine dar deja se uitau pe net dupa conditii mai bune. Adica trebuia sa fiu delulu rau sa mai stau la Safir cu castiguri penibile si atmosfera aia aiurea. RIP Safir !!!!!!!!! :))))))))) pwp tuturor!!!!!
Scrie răspuns