Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

Buna!
Flirt4Free ar fi un site si pentru baieti...incearca. :)
bafta :* Ibnelio;8089 wrote: Salutare! Sunt baiat si fac videochat de 6 luni pe xlovecam, tin sa precizez ca nu sunt gay poate si asta nu ma ajuta foarte mult, dar nici cu site-ul nu ma descurc wow, va rog spuneti-mi niste siteu-ri de videochat unde pot lucra ca baiat de acasa nu de la studio? Multumesc
No avatar
Baby4you

Buna tuturor! Vreau sa fac si eu video chat dar am unele intrebari. De exemplu, trebuie sa ai neaparat 90-60-90? Daca treci de interviu, urmeaza sedinta foto? Daca da,in cat timp? Va rog frumos sa imi raspundeti la aceste intrebari si daca vreti sa adaugati alte informatii. Ma intereseaza zona Bucurestiului . va mulțumesc!
Jasmine

Buna, Baby!

In primul rand, nu stiu de unde ai ideea asta cu 90-60-90, nu trebuie sa arati intr-un anume fel pentru a fi model de videochat. E important cum te faci placuta, nu cum arati,CREDE-MA.

Da, urmeaza sedinta foto dupa interviu si asta depinde de studio. De obicei, conturile ti se fac in 2-3 zile si apoi te cheama la sedinta foto, iar daca e studio ok, o sa ai parte de mai multe sedinte foto pe parcurs. Ce ale informatii ai mai dori? :D Baby4you;8239 wrote: Buna tuturor! Vreau sa fac si eu video chat dar am unele intrebari. De exemplu, trebuie sa ai neaparat 90-60-90? Daca treci de interviu, urmeaza sedinta foto? Daca da,in cat timp? Va rog frumos sa imi raspundeti la aceste intrebari si daca vreti sa adaugati alte informatii. Ma intereseaza zona Bucurestiului . va mulțumesc!
No avatar
Baby4you

Dupa sedinta foto , pot sa incep munca sau mai am de asteptat?
No avatar
Monster696969

Buna!am si nevoie de sfaturi...am primit o oferta de cumparare trafic pe chaturbate..ce ma deranjeaza e ca persoana respectiva vrea jumatate din bani inainte(gen 10 mil).eu nu prea am incredere,pt ca mi s a parut cam grabit!mi se pare cam dubioasa treaba asta!are cineva idee despre astfel de treburi?a patit o careva?ma cam tenteaza dar imi miroase a teapa..
Nord

Monster696969;8242 wrote: Buna!am si nevoie de sfaturi...am primit o oferta de cumparare trafic pe chaturbate..ce ma deranjeaza e ca persoana respectiva vrea jumatate din bani inainte(gen 10 mil).eu nu prea am incredere,pt ca mi s a parut cam grabit!mi se pare cam dubioasa treaba asta!are cineva idee despre astfel de treburi?a patit o careva?ma cam tenteaza dar imi miroase a teapa..

Teapa pe fata ! Nu exista asa ceva Chaturbate este unul din site-urile cu cel mai mare volum de trafic din lume ! Site-ul are trafic nu trebuie decat sa invatati cum sa-l tineti in camera voastra ! Nu mai puneti botu la teparii care nu au ce manca si incearca sa prosteasca modele ! Hai sa-ti zic ceva cine are trafic webcam il trimite direct catre sponsor nu ti-l vinde tie pentru ca e riscul ca el sa piarda bani seriosi ! Astia cu oferte de genul asta sunt niste amarati care nu sunt in stare sa mearga la munca si vor sa profite de voi !

Ca sfat general pentru modele si studiouri invatati cum functioneaza site-urile , toate site-urile au trafic si inca ce trafic iar cei ce au trafic trimit canditati uriase de trafic zilnic direct catre site pe mii de dolari , deci traficul nu e o problema ! Problema e la voi ! Invatati cum functioneaza site-ul pe care lucrati si cum distribuie el trafic modelelor (prin plasarea in pagina) si lucrati acolo la umbunatatirea rankings ! De exemplu pentru chaturbate e esential sa ai un numar mare de followers si sa faci un show de calitate , acolo cu cat mai multi useri ai in camera cu atat esti mai sus in pagina , cu cat esti mai sus in pagina ai trafic mai mare si faci bani mai multi simplu !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Monster696969

Nord;8243 wrote: Teapa pe fata ! Nu exista asa ceva Chaturbate este unul din site-urile cu cel mai mare volum de trafic din lume ! Site-ul are trafic nu trebuie decat sa invatati cum sa-l tineti in camera voastra ! Nu mai puneti botu la teparii care nu au ce manca si incearca sa prosteasca modele ! Hai sa-ti zic ceva cine are trafic webcam il trimite direct catre sponsor nu ti-l vinde tie pentru ca e riscul ca el sa piarda bani seriosi ! Astia cu oferte de genul asta sunt niste amarati care nu sunt in stare sa mearga la munca si vor sa profite de voi !

Ca sfat general pentru modele si studiouri invatati cum functioneaza site-urile , toate site-urile au trafic si inca ce trafic iar cei ce au trafic trimit canditati uriase de trafic zilnic direct catre site pe mii de dolari , deci traficul nu e o problema ! Problema e la voi ! Invatati cum functioneaza site-ul pe care lucrati si cum distribuie el trafic modelelor (prin plasarea in pagina) si lucrati acolo la umbunatatirea rankings ! De exemplu pentru chaturbate e esential sa ai un numar mare de followers si sa faci un show de calitate , acolo cu cat mai multi useri ai in camera cu atat esti mai sus in pagina , cu cat esti mai sus in pagina ai trafic mai mare si faci bani mai multi simplu !

Multumesc mult!m am gandit eu ca e teapa!nu sunt o persoana credula,dar va jur ca asa vrajeala nici la teleshopping nu am vazut!
Jasmine

Dupa sedinta foto, incepi munca. Asa se intampla, in mod normal. Poate sa dureze doar o zi, doua dupa sedinta si poti incepe :* Baby4you;8241 wrote: Dupa sedinta foto , pot sa incep munca sau mai am de asteptat?
razvan3003

Salutare tuturor. Suntem un Studio Foto din Iasi, proaspat deschis, special amenajat pentru sedinte foto personale glamour/boidoir. Sot-sotie, satui de evenimente, ne-am propus sa facem altceva, de suflet, cu bun gust si profesionalism. Asadar, daca aveti nevoie de fotografii pentru profil sau teaseruri, nu ezitati sa ne contactati. Lumina buna si clienti din belsug sa aveti!!!
No avatar
BST

Buna ziua, suntem un studio din Bucresti cu activitate de peste 5 ani, re-branduit de curand, iar exeperienta personalului nostru fiind foarte vasta in acest domeniu. Suntem aici pentru a cunoste problemele ce de obicei modelele le intampina intr-un studio pentru a ne asigura ca la noi in locatie nu se vor intampla. In cazul in care aveti probleme ce le-ati intampinat in vre-un studio v-am fi foarte recunoscatori daca ne-ati scrie si ne-ati ajuta in acest sens. Va multumim anticipat!

Best Studio Team!
Scrie răspuns