Videochat in stil unic si special!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Clara

Bianca;2910 wrote: Am facut cateva poze pe plaja in Grecia, in insula Thassos mai exact...;) Au iesit superbe!!! plaje cu ape limpezi, stanci de munte aproape de plaja, grote, pesteri superbe, peisaje de vis... Abia astept sa mai merg in acel loc ;;)
Oare ce poze ar merge pentru martie??? Deja ma gandesc sa-mi pregatesc o sedinta foto draguta pentru marirea castigurilor din acea perioada.
No avatar
IAndreea

vaaai dar in lift pare asa murdar, toti ating totul acolo dupa ce au fost la lucru/ in oras etc si ii cam greu sa lucrezi fara sa atingi absolut nimic in jur
No avatar
valentina

fetelor sunt noua in acest domeniu. si lucrez pe chaturbate. tot mi se ofera "moderatori" ce implica asta? se plateste? multumesc
Alessia

valentina;6856 wrote: fetelor sunt noua in acest domeniu. si lucrez pe chaturbate. tot mi se ofera "moderatori" ce implica asta? se plateste? multumesc

Buna Valentina, nu se plateste, doar daca doresti sa iti dea un tips consistent pentru asta.
Dand rolul de moderator unui membru inseamna sa ii dai puterea de a gestiona ceea ce se intampla in room-ul tau. De exemplu, daca unii membri sunt impertinenti sau insista sa vada ceva gratis, membrul cu rol de moderator va avea grija sa ii dea afara din room.
Sunt membri care se simt importanti astfel deoarece vor fi responsabili cu acest lucru. Dar trebuie sa ai grija cui ii dai aceasta putere, trebuie sa fie un membru pe care il cunosti deja pentru a nu avea surprize, cum ar fi sa iti strice tot traficul.
No avatar
anacu

buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
Studio 20

anacu;8201 wrote: buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup

Daca nu ai scrie acelasi post peste tot doar ca sa iti promovezi linkul de afiliat, fara legatura cu subiectul thread-ului, am aprecia :)

Cat despre "o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului" e un vis frumos, dar doar un vis, banii vin (din pacate) la pachet cu munca ...
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
anacu

nu cred ca e cazul sa va atacati da este un referal iar orice e legat de videochat e binevenit.Am lucrat si eu la studio stiu cum e multa munca fara viata sociala,adica la ce iti folosesc atatia bani daca nu mai ai timp sa ii cheltui? Am cautat ca orice model de videocaht variante in care sa am timp si de altceva nu doar de videochat pentru ca aceasta meserie nu cred ca isi doreste cineva a o faca toata viata.Si asa ca si chestie va las 2 poze cu cat am castigat tinand skype online 3 zile 8 ore in fiecare zi dar fara sa stau cu ochii in ecran si sa imi bat capul cu milioane de membri fara bani dar cu dorinte ;) Imi cer scuze daca posturile mele cu referal au fost un deranj :)
Jasmine

Buna, anacu. Studio 20 are dreptate. Eu nu pot intra in permanenta pentru a supraveghea forumul, dar asta nu inseamna ca oricine poate sa fie lipsit de respect cu privire la postarile de aici. Dupa cum am spus, fiecare are dreptul de a se promova, de a posta orice doreste, dar nu de 30 de ori :). Ai facut un spam de zile mari si mi-ai dat de furca. Data viitoare te-as ruga sa spui ce ai de zis intr-un singur post. La fel si pe ceilalti membri ai forumului. Se vede chiar daca este o singura postare, nu este nevoie de 20 de postari!

De data aceasta va ramane doar un avertisment, nu-mi doresc sa dau ban nimanui de pe forum. Cine doreste sa stea aici, sa stea dupa regulile forumului. Asa cum va respectati celelalte lucruri din viata dvs, asa va rog sa respectati si aceasta pagina. Multumesc si o seara frumoasa !anacu;8212 wrote: nu cred ca e cazul sa va atacati da este un referal iar orice e legat de videochat e binevenit.Am lucrat si eu la studio stiu cum e multa munca fara viata sociala,adica la ce iti folosesc atatia bani daca nu mai ai timp sa ii cheltui? Am cautat ca orice model de videocaht variante in care sa am timp si de altceva nu doar de videochat pentru ca aceasta meserie nu cred ca isi doreste cineva a o faca toata viata.Si asa ca si chestie va las 2 poze cu cat am castigat tinand skype online 3 zile 8 ore in fiecare zi dar fara sa stau cu ochii in ecran si sa imi bat capul cu milioane de membri fara bani dar cu dorinte ;) Imi cer scuze daca posturile mele cu referal au fost un deranj :)
No avatar
Mr.Johnathan

Cea mai buna modalitate de a face bani..inregistrare simpla cu minimum de cerinte..procent peste 50% din castiguri. https://bongamodels.com?fuid=55373415
No avatar
candyss

Ce parere aveti despre studio 0707?
Scrie răspuns