Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

Buna, Nad. Toata lumea stie ca chat-ul privat si showurile se tin numai pe site-uri, nu in alta parte. Imi pare rau pentru ce ai patit, dar data viitoare vei fi mai atenta. Multa bafta :*
No avatar
Nad

Buna din nou, dupa cum am spus lucrez pe Lj, dupa ce s a terminat perioada de promotie efectiv am stat degeaba online, abia daca mai intrau 2-3 in camera, dar vizitatori au fost si 200, mi am dat seama ca dupa perioada de promovare, esti pe cont propriu , in comparatie cu perioada de promv in care nu stateam 1 sec... aseara 1 client , fara motiv sau fara sa avem vreo conversatie m a jignit f tare :( incat nu mai stiam incotro s 'o apuc, am inchis imediat tot dupa 1h jumate online si numai puteam sa mi revin... :( pun in aplicare tot ce am citit pe forumuri, in orice caz aseara de cum am intrat online nu imi convenea nimic, nici machiaj nici costumatie, nici parul cum statea , m a mai jignit si acel client... poate doar a fost o zi proasta in care era totul pe dos :( as dorii sa stiu de la cele ce lucreaza pe Lj daca la fel au patit dp perioada de promv... sa intre mai greu clientii pe camera, de pvt nici nu intra in discutie :( sunt demoralizata
Jasmine

Buna, Nad. Uite exact acelasi lucru l-a patit si o cunostinta de a mea, asa ca-ti pot spune sigur ca nu ai motive de ingrijorare. Asa se intampla mai tuturor modelelor care sunt in perioada promotionala pe Lj. Prima data intra toti pentru ca e ieftin si dupa aceea gata. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, sincer iti spun. Nimeni n-a facut mii de dolari din prima, de acum trebuie sa ai rabdare. Sa ai ore online, sa te vada site-ul ca esti serioasa pentru a primi rating, sa te vada si membrii ca te tii de treaba si dupa o sa incepi sa ai membrii tai fideli.

Nu are rost sa te panichezi asa din cauza unui singur om. Oameni rai exista peste tot, nu doar in videochat. Daca te-a jignit, tu trebuia sa ii dai peste nas, sa faci o gluma si sa-l enervezi mai tare. Tine-te tare, nu-i lasa sa te supere. Crede-ma ca membrii cu bani, care te plac si care-ti vor fi fideli, vor observa toate aceste lucruri si vei face bani numai cu ei dupa aceea. Nu sta sa te consumi pentru oricine.

Asa e cu videochatul. Membrii trebuie sa te cunoasca intai, sa vada cum esti ca persoana. Te pot urmari zile, luni intregi pana sa-ti devina membri fideli. Dar crede-ma ca bani se fac din videochat. Important este sa te mentii pozitiva, zambitoare in fata camerei si mereu senzuala. Cand apare cate un membru mai rautacios, ii poti da kick sau ban pur si simplu. Nu trebuie sa stai sa asculti tot. Stai linistita, in maxim o luna o sa incepi sa castigi bani si pe Lj, chiar daca a trecut perioada promotionala. Ai rabdare si multa bafta :*
No avatar
Nad

iar cu siguranta ce Romania e banata? in fiecare zi am dat de vreunu sa mi scrie in romana si am inlemnit ... :| off
Jasmine

Este banata, doar ca unii isi mai schimba IP-ul sau altii chiar locuiesc in strainatate si n-ai cum evita asta... Te stresezi mult prea tare... Se mai intampla si lucruri din astea in videochat, dar nu va sta nimeni de acum sa-ti faca tie rau pentru ca tu faci videochat. Nu te mai nelinisti degeaba :D
No avatar
Nad

ok :) multumesc frumos pentru sfaturi , esti o scumpa :*
brunettedoll

Buna tuturor , am revenit!
M-am hotarat sa ma inscriu pe LJ, insa am o nelamurire am auzit ca nu se mai fac platile prin payoneer,pot alege sa imi transfere banii direct in contul meu ING ?
No avatar
Nad

buna, fac plata prin paypall, acolo vor ajunge banii iar din paypall tu tii transferi pe card. deci iti trebuie un cont paypall :)
brunettedoll

Am avut paypal si numai am dreptul sa imi fac, dar cum asa? Au doar o singura optiune si anume Paypal?
No avatar
Nad

mai mult ca sigur au si alte optiuni, nu stiu ce sa iti spun eu asta am ales, nu mi am facut eu contul , dar poti arunca o privire 🤔
Scrie răspuns