Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Antonia

Incearca sa mai adaugi cate ceva nou la profile, incearca sa abordezi alt stil, daca lucrezi pe mai multe site-uri incearca o perioada sa te concentrezi pe maxim trei dintre ele. Rasfoieste aceste site-uri cat poti de mult si foloseste-te de toate uneltele pe care acestea ti le pun la dispozitie.
Nu intra in panica, deoarece acest lucru este foarte evident pe camera oricat am incerca sa il ascundem! Fiecare dintre noi am trecut prin perioade mai slabe, dar ne-am revenit. Deci, rabdarica si incredere, ca totul se va rezolva! :*
No avatar
JessBella

Diana G;6727 wrote: Buna. Indraznesc sa cer si eu (inca) un sfat. Nu mi-a mers niciodata excelent in privinta banutilor,am o medie la perioada de 250$. Am incercat multe: program zilnic de 7 sau 9 ore,in functie de tura;am mers o perioada noaptea,apoi dupa-amiaza; poze noi si filmulete; atitudine pozitiva,cu mult ras si nu mai zic de conversatii (nu e aroganta,doar ca ma descurc bine si cu engleza si cu subiecte diverse de abordat); tinute noi,intr-adevar nu foarte des dar n-am simtit ca am intrat in monotonie. Singurul lucru la care ma pot gandi e fizicul: desi am o mutrisoara draguta,am ceva kilograme in plus. Buun...si totusi,scad sumele... Am ajuns in ultima tura sa plec cu nici 5$ :( Nici mie nu-mi vine sa cred. As vrea sa iau o mica pauza ca sa-mi pot pune ordine in ganduri,dar situatia financiara de acasa nu-mi permite. Poate si asta se simte la camera,nu stiu,eu fac eforturi mari sa las totul la usa cand intru in tura. Si totusi,ar fi ceva de facut? Va multumesc anticipat.

Buna Diana,
Cu ce site / site-uri lucrezi? Este posibil sa nu ti se potriveasca site-ul pe care te afli si atunci oricat de mult ai incerca, nu vei face performanta pe el. Incearca sa descoperi care dintre site-urile de top te caracterizeaza cel mai bine iar dupa ce ai facut asta, fii atenta la ce anume vinzi tu pe camera (cine esti ca personaj) si vezi daca este corect sau nu. Evident, profilul complet si streamingul de inalta calitate sunt mai mult decat necesare.
Nu vindem vise; le sustinem si le indeplinim!
No avatar
Diana G

Va multumesc mult. Acum,in privinta dotarilor tehnice,nu ma pricep prea mult,lucrez la studio,mai schimb si camerele. Intr-una am un Logitech din cel pe care l-am vazut recomandat pe aici. M-am gandit si eu initial la probleme de ordin tehnic. Adica,e posibil ca intr-o zi sa ai 700-800 guesti si a 2a zi,30-40? Dar e practic imposibil sa iti tii camera la studioul la care lucrez.
De vreo 2-3 saptamani m-am axat pe Jasmin si Flirt,dupa ce cateva luni am probat si mers pe 6-7 site-uri zilnic. Se vede avantajul de a sta doar pe 2,adica mi-a crescut biine traficul in multe zile. Plus ca dintre toate,pe acestea ma simt cel mai confortabil. Nu sunt adepta show-urilor hardcore si,eventual in free asa ca...le prefer pe acestea.
Aa,si la profil adaug/schimb ceva in fiecare tura.
brunettedoll

Buna fetelor,sunt noua pe forum ! Am o nelamurire sper sa ma ajutati, sa zicem ca muncind la un studio trebuie sa stai si pe LJ si pe Chaturbate de exemplu, dar ce te faci cand ai privat pe LJ ? Sau cand iti da cineva tok pe CB si trebuie sa faci ceva ?
Nord

brunettedoll;7916 wrote: Buna fetelor,sunt noua pe forum ! Am o nelamurire sper sa ma ajutati, sa zicem ca muncind la un studio trebuie sa stai si pe LJ si pe Chaturbate de exemplu, dar ce te faci cand ai privat pe LJ ? Sau cand iti da cineva tok pe CB si trebuie sa faci ceva ?

Uite de asta cele doua site-uri nu se combina niciodata pentru ca sunt total diferite si nu merg impreuna ! Iar daca cei de la studio te pun sa le combini inseamna ca nu prea stiu ce fac ! LJ merge combinat de exemplu cu Imlive sau Camcontacts iar CB cu Bonga sau Myfreecams !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Mario

Nord;7918 wrote: Uite de asta cele doua site-uri nu se combina niciodata pentru ca sunt total diferite si nu merg impreuna ! Iar daca cei de la studio te pun sa le combini inseamna ca nu prea stiu ce fac ! LJ merge combinat de exemplu cu Imlive sau Camcontacts iar CB cu Bonga sau Myfreecams !

100% de acord cu Nord !
brunettedoll

Multumesc pt raspuns, momentan nu lucrez cu niciun studio, am auzit prietene vorbind despre a sta pe toate odata si tocmai de asta eram in dilema !
Jasmine

Buna. Nu este bine sa combini doua site-uri care au formatul diferit. Daca vrei sa stai pe mai multe site-uri, fa-o ori pe site-uri care permit nudul in free, ori pe cele care nu permit asta. Dar nu le poti imparti, pentru ca daca ai privat pe unul, tre sa inchizi un altul si iti poti pierde multi membri asa. Mai merge si asa uneori, dar este foarte greu. Sfatul meu este sa te axezi pe cele care nu permit nudul in free :* Bafta :*
No avatar
cibby

Buna fetelor!
Am citit toate cele 33 pagini ale subiectului, mi-am luat notite (care ma vor ajuta cu siguranta f mult), ramane sa trec la treaba.
Intrebarea mea e, insa: oare am sanse sa fac ceva?
Nu intreb degeaba, ci pentru ca as putea fi mama multora dintre voi :), adica am 41 de ani si "handicapul" (pt acest gen de activitate) de a fi, fizic, intre cele 2 cerinte: nici tanara nu mai sunt, dar nici MILF nu prea par :) :(
Apoi, daca din ce ati vazut, ma sfatuiti sa incep, totusi, mai am un handicap: nivel mediu de engleza. Stapanesc insa franceza foarte bine, ma trezesc gandind chiar in franceza. Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva site-uri unde sunt membri din tarile francofone sau Canada si, cel mai important: ce site-uri stiti voi ca merg mai bine pe segmentul meu de varsta?
Voi lucra de acasa, noaptea in principiu, pentru ca am o fetita in monoparental si o mama bolnava de Alzheimer in ingrijire. Asadar timp deloc pentru deplasare. Incep deja sa-mi aranjez camera :)
Bineinteles ca orice alte sfaturi de inceput ma vor ajuta foarte mult!
Multumesc frumos si spor la banuti multi multi!
Studio 20

cibby;8014 wrote: Buna fetelor!
Am citit toate cele 33 pagini ale subiectului, mi-am luat notite (care ma vor ajuta cu siguranta f mult), ramane sa trec la treaba.
Intrebarea mea e, insa: oare am sanse sa fac ceva?
Nu intreb degeaba, ci pentru ca as putea fi mama multora dintre voi :), adica am 41 de ani si "handicapul" (pt acest gen de activitate) de a fi, fizic, intre cele 2 cerinte: nici tanara nu mai sunt, dar nici MILF nu prea par :) :(
Apoi, daca din ce ati vazut, ma sfatuiti sa incep, totusi, mai am un handicap: nivel mediu de engleza. Stapanesc insa franceza foarte bine, ma trezesc gandind chiar in franceza. Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva site-uri unde sunt membri din tarile francofone sau Canada si, cel mai important: ce site-uri stiti voi ca merg mai bine pe segmentul meu de varsta?
Voi lucra de acasa, noaptea in principiu, pentru ca am o fetita in monoparental si o mama bolnava de Alzheimer in ingrijire. Asadar timp deloc pentru deplasare. Incep deja sa-mi aranjez camera :)
Bineinteles ca orice alte sfaturi de inceput ma vor ajuta foarte mult!
Multumesc frumos si spor la banuti multi multi!

XLOVE, XLOVE si XLOVE :)
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
Scrie răspuns