Heii
Buna, Sarah. Parerea mea este ca LiveStudio este ok
Cel putin, in acest studio vei sti ca nu vei pati nimic si ca iti poti vedea de treaba ta, nu precum in alte studiouri. Consider ca este un studio multumitor si ok, desi nu e cel mai urias sau faimos din Bucuresti. Ai putea incerca fara temeri :*
-
justaround
De ce nu va ganditi sa faceti si un act aditional in cadrul caruia stabiliti cu studioul ca toate incasarile sa fie evidente,frumos cu semnatura si stampila studioului dupa fiecare perioada/luna? Un studio are toate drepturile sa inceteze sa va dea comisionul,iar eu cred ca trebuie sa stati cu morcovul in fund sa acceptati multe numai sa va primiti banii meritati,intamplarile astea fiind mai des intalnite cand vrei sa inchei colaborarea,dar esti nevoit sa anunti asta cu un termen inainte stabilit in contract. Lucrezi acel termen,ei sunt anuntati si te trezesti la sfarsit ca nu iti dau nimica pentrivacele zile. In contractele incheiate cu ei nu se specifica nimic de comision,ci doar darile de la stat. De asemenea,ei au tot dreptul sa va calculeze toate incasarile dupa bunul lor plac,daca vor. Cum dovediti voi legal ca ei v.au furat,oricat de mica/mare ar fi suma?