Heii

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
sarahstar

Buna fetele ..Ce parere aveti despre live studio ?? Tot caut un studio ok dar dupa experienta trăită imi e greu sa aleg ceva ..
Jasmine

Buna, Sarah. Parerea mea este ca LiveStudio este ok :) Cel putin, in acest studio vei sti ca nu vei pati nimic si ca iti poti vedea de treaba ta, nu precum in alte studiouri. Consider ca este un studio multumitor si ok, desi nu e cel mai urias sau faimos din Bucuresti. Ai putea incerca fara temeri :*
No avatar
sarahstar

Multumesc jasmine am tot cautat studio dar dupa cele întâmplate imi e greu sa ma decid
Jasmine

Ce ti s-a intamplat, daca nu-s prea indiscreta?
No avatar
sarahstar

Uf..multe nu am primit bani care abea abea i am facut trainingul lasa de dorit si multe altele
No avatar
sarahstar

Imi doresc sa fac aceasta meserie dar sa o fac intr-un loc ok ..sa vad ca reusesc sa avansez nu vreau totul dintr.o data
No avatar
justaround

De ce nu va ganditi sa faceti si un act aditional in cadrul caruia stabiliti cu studioul ca toate incasarile sa fie evidente,frumos cu semnatura si stampila studioului dupa fiecare perioada/luna? Un studio are toate drepturile sa inceteze sa va dea comisionul,iar eu cred ca trebuie sa stati cu morcovul in fund sa acceptati multe numai sa va primiti banii meritati,intamplarile astea fiind mai des intalnite cand vrei sa inchei colaborarea,dar esti nevoit sa anunti asta cu un termen inainte stabilit in contract. Lucrezi acel termen,ei sunt anuntati si te trezesti la sfarsit ca nu iti dau nimica pentrivacele zile. In contractele incheiate cu ei nu se specifica nimic de comision,ci doar darile de la stat. De asemenea,ei au tot dreptul sa va calculeze toate incasarile dupa bunul lor plac,daca vor. Cum dovediti voi legal ca ei v.au furat,oricat de mica/mare ar fi suma?
No avatar
Dianna

Hei. Imi pare rau pentru experienta ta :( Poti sa ne spui si noua la ce studio ai avut aceasta experienta? Si eu una sunt in cautarea unui studio si vreau sa evit astfel de neseriosi. Mersi :*
Scrie răspuns