Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Bianca

Super Clara, tu chiar te-ai gandit la toate si ai si curaj sa-ti faci schimbarile necesare. As fi vrut si eu insa nu prea am curaj. Parca mi-ai dat un impuls acum. Ma voi gandi serios la asta si pate iti urmez exemplul.:)
No avatar
Filip

Normal ca trebuie sa arati impecabil, nici nu cred ca esti angajata daca nu arati bine si nu esti isteata si mi se pare absolut firesc sa faci parte din decorul luxos, altfel toata munca depusa este in zadar. Decizia ta Clara este cea mai buna. Sa ne gandim ca in fiecare job trebuie sa fim pregatiti pe domeniu, nu este oare clar ca si in acest domeniu trebuie sa fi pregatiti cat mai mult posibil?
Rebeca

Filip, noi intotdeauna repetam asta cu trainerii nostri si mi se pare normal sa te pregatesti cat mai mult posibil si sa incerci ca sa faci cat mai multe sa arati bine si sa te documentezi tot timpul, altfel nu ar avea rost sa lucrez in domneiu pentru ca nu as face suficienti bani si nu as vedea rostul...insa nu toata lumea gandeste la fel.
Clara

Sa stiti ca si colegele de acolo sunt pe masura...imi place mult ca sunt fete elegante si discrete. Mi-am facut multe prietene acolo, prietene cu care am ce discuta si suntem pe aceeasi lugime de unda. Multe dintre ele sunt studente, la fel ca si mine deci avem teme de discutie de la job si pana la facultate, cluburi, viitoare profesie si hobiuri.
No avatar
Bianca

Cred ca mi-ar fi usor sa ma adaptez si sa ma regasesc printre colege daca este asa cum spui tu Clara. Oricum vreau neaparat sa semnez si eu un contract la Heylux. Imi doresc mult sa lucrezi in asa conditii, de fapt cred ca oricine si-ar dori. :D
Leticia

Arata minunat ,nu cred ca am mai vazut vreodata un decor mai frumos decat la HeyLux.Sincer, camerele sunt divine si par desprinse dintr-o ala lume, o lume de lux , o lume a tuturor posibilitatilor.
Money Makes the World Go Round
Leticia

Am inteles ca si bonusurile sunt colosale ,pentru cine alege un contract cu bonus la HeyLux.Deja m-am gandit in ce camera as vrea sa lucrez :D
Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

Eu sunt super impresionata de acest trust.Practic ofera fiecarei fete posibilitatea de a se regasi intr-unul din aceste studiouri.
Alessia

Wow, foarte frumoase camerele, chiar nu am mai auzit de studiouri care sa foloseasca amenajari Versace sau alte brand-uri cunoscute de lux.
No avatar
Alice

Cred ca multe modele ar dori sa lucreze intr-un astfel de studio, chiar si pe cele care lucreaza de acasa cred ca le-ar bate gandul. Chiar ca isi merita numele de Heylux.
Scrie răspuns