Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
raini

Nu mi-as putea inchipui sa colaborez cu un alt studio, nu cred ca as avea parte de acelasi suport (fie de ordin tehnic sau sfaturi privind logarea). Aici am inceput, aici m-am format ca model de videochat si tot aici am avut parte de ajutor inca de la inceput. M-as simti ca si cum i-as trada, dupa tot ce au facut pentru mine.
No avatar
Camelia

Cat de frumos este sa se formeze astfel de legaturi speciale si de lunga durata intre fetele de la studio!!! Imi si imaginez cum sunt conversatiile din living, numai veselie si chicoteli , exact ca intre fete. Te relaxezi, apoi mergi in camera si fiind bine-dispusa castigi banuti. Ce poate fi mai placut ?
No avatar
Camelia

Asa procedeaza oamenii de succes cum sunt cei de la Lucky Studio: au idei marete, planifica totul detaliat, apoi pun in aplicare si ...apare succesul! Este nevoie, intr-adevar, de multa munca si pasiune, dar tocmai lucrurile pentru care faci eforturi considerabile sunt cele care dureaza in timp si conteaza cel mai mult.
Jasmine

Studioul de videochat Heylux, cea mai mare investiţie din domeniul modeling-ului online, s-a deschis la Iaşi
http://vmedia2k.rtv.net/12/2016-03/4c3c20793a8e9a98dba96996d6c9b7d1.mp4
Jasmine

Studioul de videochat Heylux, cea mai mare investiţie din domeniul modeling-ului online, s-a deschis la Iaşi, este unul dintre titlurile aparute pe Romaniatv.net in cursul acestei zile.

https://www.youtube.com/watch?v=EzO5zY4dQrQ
Clara

Este tare dragut, luxul de acolo si personalul, este imposibil sa nu isi doreasca orice model de videochat sa lucreze in astfel de conditii. :)
No avatar
Bianca

Cat de frumos este si cate bijuterii luxoase si prezentarea este superba, mai ales cat de frumos vorbesc despre modele si despre acest job...te simti cu adevarat o printesa...vreau sa lucrez la ei numai pentru luxul de acolo, nu mai spun de personal. Felicitari Heylux! :x
No avatar
Filip

Ma gandesc cat a fost investit in acest studio, cred ca este singurul din tara atat de luxos. Se vede ca este facut cu bun gust si pe placul oricarei fete. Asta inseamna sa iti dai interesul intr-o afacere din punctul meu de vedere, nu studio de apartament cu 2 camere. Felicitari!
Rebeca

Da Clara, nici nu vreau sa-mi imaginez cati bani sunt bagati in studiul asta...este clar ca orice fata vrea sa lucreze in astfel de conditii...si randamentul ei ca model va fi mult mi mare caci subconstient se pretuieste mai mult pe ea si devine mai tandra si mai delicata fiind inconjurata de lux si persoane care sa o respecte.
Clara

Deja am pus in discutie contractul pe 3 ani cu dna manager, abia astept sa-l si semnez si apoi sa ma bucur de acei banuti. O parte din ei vreau sa-i investesc in mine pentru a putea castiga cat mai bine din acest job. Din punctul meu de vedere degeaba sunt inconjurata de un delor de lux si bijuterii din cele mai atragatoare si scumpe daca eu ca model nu fac parte din peisaj, asa ca voi face o operatie de marire de sani si sa-mi ridic putin fesele. Imi doresc de mult asta si acum cu atat mai mult...pentru mine este un nou inceput.;)
Scrie răspuns