Stiri despre videochat
Si eu cred ca pot fi o lucky girl,vara asta vreau sa merg in excursia vietii mele, intr-un safari in Africa.Imi doresc dintotdeauna asta, si am incredere ca se va infaptui avand in vedere suportul pe care il primim la Lucky Studio si banii pe care ii castigam zilnic.
Eu colaborez cu acest studio de acasa, de peste un an si aproape jumatate.Nu am avut decat lucruri bune de invatat de la traineri, fetele acelea ne ajuta nonstop aproape, si nu mai spun ca pana si sfaturi pentru decor, lumini sau exemple de cum poti duce o conversatie in directia dorita primim.Imi pare rau ca nu sunt mai aproape de Iasi, as fi vrut sa lucrez din studio.In cele 2 saptamani petrecute la studio pentru un prim training chiar am vazut toate aceste lucruri frumoase de care spuneti.
Lucky Studio te invata sa te descoperi ,si sa dai frau senzualitatii din tine, devenind unica. Acesta este atuul fetelor care aleg sa faca parte din aceasta mare familie, de aceea modelele de la Lucky Studio sunt foarte apreciate de membri si castiga bine
Leticia;7105 wrote: De asemenea, am mai auzi ca in alte parti nu ai intimitate si ca lucreaza mai multe fete intr-o camera.....pare de groaza, ca sa nu mai spun ca la Lucky Studio, ai camera ta proprie si zilnic poti alege o alta in functie de ce toalete vrei sa porti sau de starea pe care o ai.
Nu-mi vine sa cred ca cineva ar putea lucra in astfel de conditii,trebuie sa am intimitate si sa ma pot concentra.Trebuie sa fiu respectata ceea ce inseamna sa am conditii de lucru impecabile.
Nu-mi vine sa cred ca cineva ar putea lucra in astfel de conditii,trebuie sa am intimitate si sa ma pot concentra.Trebuie sa fiu respectata ceea ce inseamna sa am conditii de lucru impecabile.
Ma pot baza pe domnisoarele trainer oricand.Modelele noi ar trebui sa fie sincere si sa le spuna domnisoarelor trainer daca nu au inteles un lucru.Este necesar sa invatam totul corect de la inceput,sa avem bazele,iar in acest mod le vom usura munca trainerilor,dupa perioada de training nu vom mai avea nevoie de ajutor.
Anisia;7101 wrote: Am de gand sa strang banuti pentru a merge in vacanta in aceasta vara la Paris. Va fi momentul perfect, pentru ca nu voi mai avea cursuri la facultate. Pana atunci am tot timpul din lume sa strang suma necesara. Am o lista destul de lunga cu lucruri pe care vreau sa mi le cumpar si locuri pe care vreau sa le vizitez. In afara de asta, vreau sa fac si cateva economii, iar la sfarsitul anului sa fiu mandra de ceea ce am realizat.
Mult succes,Anisia!Cu siguranta vei reusi sa strangi banutii necesari pentru a merge la Paris.Este adevarat ca de cand lucrez la Lucky m-am obisnuit sa castig multi bani si nu am facut mari eforturi sa-i strang pentru ca mi-am indeplinit micile pofte.Acum insa cred ca sunt la un alt nivel,vreau sa calatoresc,sa am stabilitate financiara,o masina si o casa.Ma bucur ca am evoluat,castig din ce in ce mai multi banuti si sunt mai chibzuita cu cumparaturile.
Mult succes,Anisia!Cu siguranta vei reusi sa strangi banutii necesari pentru a merge la Paris.Este adevarat ca de cand lucrez la Lucky m-am obisnuit sa castig multi bani si nu am facut mari eforturi sa-i strang pentru ca mi-am indeplinit micile pofte.Acum insa cred ca sunt la un alt nivel,vreau sa calatoresc,sa am stabilitate financiara,o masina si o casa.Ma bucur ca am evoluat,castig din ce in ce mai multi banuti si sunt mai chibzuita cu cumparaturile.
-
printzesa.mik
Consider ca a fost o oportunitate sa participam la trainingul oferit de Lucy si Petra iar cu ajutorul studioului nostru am profitat de aceasta sansa din plin.
Leticia;7104 wrote: Cred ca lucrul principal de luat in considerare este ca aici personalul = doar femei, multe dintre voi, care ati mai lucrat si in alta parte stiti ca nu peste tot e la fel.Am vazut in unele studiouri cum trainerii (sau admini cum se numesc) sunt BARBATI.Eu nu sunt de acord, si ma indoiesc ca o fata care abia incepe in acest domeniu se simte confortabil sa relationeze cu un barbat cand vine vorba de training.
Sub nici o forma nu as accepta ca in studioul in care lucrez sa fie barbati,mai ales sa-mi faca training.Nici nu vreau sa concep ca exista asa ceva.Nu as suporta ca nici macar domnisoarele trainer sa fie in aceeasi camera cu mine..
Sub nici o forma nu as accepta ca in studioul in care lucrez sa fie barbati,mai ales sa-mi faca training.Nici nu vreau sa concep ca exista asa ceva.Nu as suporta ca nici macar domnisoarele trainer sa fie in aceeasi camera cu mine..
raini;7063 wrote: Oricum eu sunt convins ca sunt cei mai tari din toata tara, nu numai din Iasi. Nu poti rezista atatia ani in acest domeniu daca nu esti bun - dovada stau premiile pe care le-au primit, cuvintele frumoase spuse de cei de la Flirt4Free (site-ul meu preferat) si toate persoanele multumite de colaborarea cu studioul.
Asa este, Lucky Studio este cel mai bun din tara si acest lucru se reflecta in premiile castigate si in numeroasele colaborari pe care le are cu modelele.
Asa este, Lucky Studio este cel mai bun din tara si acest lucru se reflecta in premiile castigate si in numeroasele colaborari pe care le are cu modelele.