Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
raini

Cuvintele lui Colin Powell : Un vis nu devine realitate prin magie. Este nevoie de transpiraţie, determinare şi muncă grea se potrivesc manusa pentru Lucky Studio. Muncesc, sunt pasionati , ambitiosi si succesul este de partea lor.
No avatar
Camelia

Multumesc pentru prezentarea facuta , Leticia. Citesc aproape in fiecare zi chestii despre Praga - curiozitati, recomandari, hoteluri, restaurante. Eu sunt pasionata de istorie si literatura. Vreau sa vizitez muzee, castele si tot ce tine de cultura. Sigur ca vreau sa ma si distrez, asa ca voi vrea sa vad si Praga in timpul noptii. Sunt sigura ca ati trait o experienta de neuitat : ati avut si training, ati invatat enorm de la expertii Flirt4Free si v-ati si distrat. Bravo!
No avatar
Camelia

Sunt de acord cu tine,Raini. Cand pui pasiune in ceea ce faci, se observa. Cand iti pasa de persoanele cu care colaborezi, vei obtine fara doar si poate tot respectul din partea lor. Tocmai de aceea despre Lucky Studio am numai cuvinte de lauda.
Alessia

Anisia;7060 wrote: Da, Alessia, ai mare dreptate. La inceput eram mai retinuta in a adresa intrebari trainerilor, pentru ca ma gandeam sa nu plictisesc, sa nu par prea insistenta, dar mi-am dat seama ca nu este deloc asa. Ori de cate ori nu inteleg ceva sau am dubii , intreb si primesc imediat raspuns. Am invatat foarte multe in aceasta saptamana. Voi veni si in weekend, pentru ca a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult, iar asta numai datorita persoanelor de la studio. Este un mediu foarte placut. Sper sa ne si intalnim face to face , poate vorbim mai multe. :-*

Cu siguranta nu ai cum sa plictisesti sau sa pari prea insistenta, domnisoarele trainer au experienta si de aceea iti vor oferi sprijinul lor ori de cate ori vei avea nevoie. Pana si noi, modelele care avem vechime mai apelam la ele, fie ca este vorba despre noutatile de pe site-uri, fie pentru a ne da vreun sfat.
Mi-ar face placere sa ne intalnim face to face, poate iesim impreuna la shopping in Palas ;;)
Alessia

raini;7068 wrote: Cuvintele lui Colin Powell : Un vis nu devine realitate prin magie. Este nevoie de transpiraţie, determinare şi muncă grea se potrivesc manusa pentru Lucky Studio. Muncesc, sunt pasionati , ambitiosi si succesul este de partea lor.

Cand ma gandesc cum eram la inceput, sincer nici nu visam ca voi putea sa imi iau masina si in curand apartament. Atunci credeam ca este suficient doar ca sa am bani de facultate, chirie si mici rasfaturi cum ar fi hainute frumoase si iesiri in club uneori. Dar chiar m-au motivat pe parcurs si castigurile colegelor care aveau vechime deoarece se laudau ca isi cumpara diverse lucruri foarte scumpe, masini, apartamente, concedii prin diferite locuri exotice. Aceste lucruri m-au facut sa ma intreb: "daca ele pot, eu de ce nu as putea?". Si uite asa, incetul cu incetul am inceput sa muncesc din ce in ce mai mult pentru a imi cladi visele si pentru a le transforma si in realitate.
No avatar
Iulia

Asa este, trebuie si multa munca, doar asa poti sa ajungi acolo unde vrei. Nu exista "stau, nu fac nimic iar banii curg", am mai auzit persoane spunand asta, dar nu asta este realitatea. Atat timp cat sunt in fata webcam-ului muncesc pentru a castiga sume cat mai mari de bani.
No avatar
Iulia

ReGina;7050 wrote: Cateodata ma intalnesc cu fosti colegi din liceu si nici nu ma rescunosc,unul dintre ei m-a intrebat daca am castigat la Loto:))))

:)) Pai cred ca se poate face o asemenea comparatie. La ce job sau studio mai ai atatea avantaje ca la LuckyStudio?
No avatar
Alice

printzesa.mik;7056 wrote: ....Acasa,in schimb,era un mare haos,petreceam putin timp online si ma logam pe site-uri in tinuta de mers la piata,fara chef si nemachiata.

Nu pot spune ca nu ma pregatesc inainte de logare, chiar imi dau interesul, dar parca nu mai am rabdare sa stau ore in sir in fata webcam-ului. De aceea m-ar bate gandul sa incerc totusi in studio, asa cum a spus si Iulia, nu am nimic de pierdut.
No avatar
Iulia

Cu siguranta nu vei regreta daca vii la studio, Alice, chiar daca vei dori sa lucrezi mai apoi din nou de acasa, te vei indragosti de acest studio si nu vei mai pleca :).
No avatar
Alice

M-ar bucura tare mult sa pot discuta cu colegele de acolo despre orice asa cum facem aici pe forum, probabil nu mai am rabdare sa stau in fata wecam-ului din cauza ca nu prea am cu cine discuta despre acest job, stand la o cafea de exemplu. Am inceput sa simt cat de mult conteaza si acest lucru, din punct de vedere psihic conteaza foarte mult, in plus, intotdeauna exista cate ceva nou de invatat, mai ales in acest domeniu care este intr-o continua schimbare.
Scrie răspuns