Stiri despre videochat
Eu zic ca nu ai nimic de pierdut daca incerci, macar asa vei sti daca ti se potriveste lucrul in studio sau nu. Dupa cum au mentionat si celelalte fete, atmosfera de aici este foarte ok, inclusiv cand nu esti in pauza, deoarece poti comunica cu colegele in cazul in care ai nevoie de ceva pentru un pvt, de exemplu, fie ca este vorba de o pereche de pantofi, fie de o rochie sau fusta.
Da, te simti bine atunci cand stii ca ai la cine apela in cazul in care ai nevoie de ceva. Dar oricum, si studioul are recuzita, chiar pot spune ca este un studio complet, au tot ceea ce iti trebuie in cazul in care vii, sa zicem, cu mainile in buzunar. De la ulei de corp si tinute sexy (care sunt noi si vor ramane ale tale) pana la pantofi si bijuterii.
Wow, deci au tot ce ii trebuie unui model nou, sa zicem. E bine asa, mai ales pentru cele care nu au mai lucrat in acest domeniu si nu stiu exact ce ar trebui sa aiba la ele in primele zile...plus make-up inainte de intrarea in tura, chiar ca este un studio complet.
Inainte de a lucra in acest domeniu eram o fata simpla,nu puteam decat sa visez la asemenea lucruri.Acum ma simt ca o celebritate,am parte de make-up profesional ,sedinte foto realizate de profesioniste,schimbari de look,etc.Cateodata ma intalnesc cu fosti colegi din liceu si nici nu ma rescunosc,unul dintre ei m-a intrebat daca am castigat la Loto:))))
bug.dan;7038 wrote: Ar fi super daca cei de la LuckyStudio ar face si un studio de baieti, chiar as dori sa lucrez alaturi de o astfel de echipa. Sunt sigur ca ar "bate la fund" toate studiourile de baieti din Iasi si nu numai.
Bine zici,Bug.dan!Cu siguranta ar fi primii din tara daca ar deschide un studio pentru barbati.Sper ca pe viitor sa aiba in plan acest lucru,vreau sa invat si sa fac bani insa am nevoie de oameni profesionisti precum cei din echipa Lucky.
Bine zici,Bug.dan!Cu siguranta ar fi primii din tara daca ar deschide un studio pentru barbati.Sper ca pe viitor sa aiba in plan acest lucru,vreau sa invat si sa fac bani insa am nevoie de oameni profesionisti precum cei din echipa Lucky.
Intr-unul din reportaje apar Lucy si Petra de la F4f pe care am avut ocazia sa le cunosc acum cateva luni cand au facut o vizita studioului.Am devenit si mai increzatoare dupa ce am discutat cu acestea,lucrez pe F4f de mult timp si au avut grija sa ma invete multe lucruri folositoare pentru a-mi creste veniturile.
-
printzesa.mik
Alice;7044 wrote: Da, lucrez de acasa in colaborare cu Lucky, totusi m-am obisnuit cu lejeritatea de acasa, desi uneori ma gandesc ca mi-ar prinde bine sa am un program mai stabil plus sa gasesc acel ceva care sa ma faca sa astept cu nerabdare urmatoarea logare.
Si eu am lucrat de acasa,ca model independent insa.Totusi,nu cred ca exista termin de comparatie,eu vin la munca ca la alt oarecare job normal.In plus,in studio am parte de make-up la intrarea in tura,asadar ma loghez la 4 ace.Acasa,in schimb,era un mare haos,petreceam putin timp online si ma logam pe site-uri in tinuta de mers la piata,fara chef si nemachiata.
Si eu am lucrat de acasa,ca model independent insa.Totusi,nu cred ca exista termin de comparatie,eu vin la munca ca la alt oarecare job normal.In plus,in studio am parte de make-up la intrarea in tura,asadar ma loghez la 4 ace.Acasa,in schimb,era un mare haos,petreceam putin timp online si ma logam pe site-uri in tinuta de mers la piata,fara chef si nemachiata.