Stiri despre videochat
Asa cum s-a precizat si in reportajul cu silicoanele, este foarte important faptul ca managerul este tot o femeie luand in considerare faptul ca este un studio in care lucreaza doar fete. Asa cum au spus si ei, doar o femeie poate intelege necesitatile, dorintele si de ce nu problemele altelei femei. In opinia mea, faptul ca echipa Lucky Studio este exclusiv feminina, constituie un mare avantaj!
Sunt intru totul de acord cu tine Daria. Tocmai din acest motiv ne simtim aici ca si acasa. Ne cunoastem foarte bine intre noi, nu exista acea relatie de sef angajat, toti colaboratorii sunt de sex feminin si acest aspect ne o fera o tare de confort si relaxare.
Anisia;6988 wrote: Da, astazi a fost deja a treia zi. Saptamana trecuta am avut o sedinta foto. Pozele au iesit minunat, decorul a fost incredibil. Domnisoara de la foto mi-a explicat totul si am fost relaxata. Este de la sine inteles ca daca esti crispata, se observa si pe camera. Sunt multumita de banuti, de seriozitatea studioului.
Ma bucur ca facem parte din aceeasi echipa, vei vedea ca nu vei regreta si vei primi pe parcurs din ce in ce mai multe sfaturi atat din partea domnisoarelor trainer cat si din partea celorlalte persoane care lucreaza aici. Sa nu eziti niciodata sa pui intrebari daca ai nelamuriri, vei primi intodeauna raspunsuri si ajutor, iar aceste lucruri nu vor face decat sa te ajute sa cresti si sa fii super multumita de acest job
.
Ma bucur ca facem parte din aceeasi echipa, vei vedea ca nu vei regreta si vei primi pe parcurs din ce in ce mai multe sfaturi atat din partea domnisoarelor trainer cat si din partea celorlalte persoane care lucreaza aici. Sa nu eziti niciodata sa pui intrebari daca ai nelamuriri, vei primi intodeauna raspunsuri si ajutor, iar aceste lucruri nu vor face decat sa te ajute sa cresti si sa fii super multumita de acest job
Geanina;6939 wrote: Cand m-am angajat aici am invatat sa renunt la site-urile cu free chat, si sa fac bani multi pe cele cu privat, ca sa nu mai spun ca nu se compara membrii de pe site-urile cu care lucreaza , fata de cei pe care ii aveam pe site-urile de la alte studiouri.
Cred ca pe site-urile pe baza de tips-uri poate sta oricine pentru a castiga cativa banuti, dar pentru a lucra pe site-uri pe baza de pvt trebuie sa ai totul foarte bine pus la punct, dar si castigurile sunt pe masura. In aceasta echipa am invatat ca orice detaliu conteaza, iar training-urile de aprofundare sunt de foarte mare ajutor deoarece am invatat sa ma folosesc de toate optiunile oferite de site-uri pentru a imi maximiza castigurile.
Cred ca pe site-urile pe baza de tips-uri poate sta oricine pentru a castiga cativa banuti, dar pentru a lucra pe site-uri pe baza de pvt trebuie sa ai totul foarte bine pus la punct, dar si castigurile sunt pe masura. In aceasta echipa am invatat ca orice detaliu conteaza, iar training-urile de aprofundare sunt de foarte mare ajutor deoarece am invatat sa ma folosesc de toate optiunile oferite de site-uri pentru a imi maximiza castigurile.
Miriam;6955 wrote: Avand in vedere ca este cel mai bun studio din Iasi sunt sigura ca isi aleg cu mare atentie colaboratorii. Chiar daca nu toate fetele s-au ridicat la aceste standarde, au fost sustinute, ajutate sa ajunga cat mai sus, sa se autodepaseasca.
Pentru a lucra la LuckyStudio nu este necesar sa ai 90/60/90, suntem toate niste fete/femei ca oricare altele, iar in fata webcam-ului exista diferite modalitati de a scoate in evidenta ce avem fiecare mai frumos, trebuie doar sa ascultam de sfaturile domnisoarelor trainer deoarece oricine poate deveni un foarte bun model de videochat.
Pentru a lucra la LuckyStudio nu este necesar sa ai 90/60/90, suntem toate niste fete/femei ca oricare altele, iar in fata webcam-ului exista diferite modalitati de a scoate in evidenta ce avem fiecare mai frumos, trebuie doar sa ascultam de sfaturile domnisoarelor trainer deoarece oricine poate deveni un foarte bun model de videochat.
Tin sa precizez ca tot la fel de frumoase ca in videoclip sunt si in realitate aceste camere, te fac sa te simti ca o printesa, chiar ca te impulsioneaza sa te imbraci in tinute cat mai frumoase pentru a te ridica la standardele incaperii. In cazul in care voi continua sa lucrez de acasa, voi incerca sa aduc macar putin din decorul Lucky la mine acasa
.
Alice;7042 wrote: Tin sa precizez ca tot la fel de frumoase ca in videoclip sunt si in realitate aceste camere, te fac sa te simti ca o printesa, chiar ca te impulsioneaza sa te imbraci in tinute cat mai frumoase pentru a te ridica la standardele incaperii. In cazul in care voi continua sa lucrez de acasa, voi incerca sa aduc macar putin din decorul Lucky la mine acasa
.
Dupa cum este prezentat si intr-unul din videoclip-uri, mobilierul este de o calitate foarte buna, iar daca ai vrea sa investesti in decor pentru a te apropria cat mai mult de stilul studioului, ar fi destul de costisitor. Ai putea incerca sa lucrezi 1 luna de zile in studio, stiu ca este posibil sa te transferi daca deja colaborezi cu LuckyStudio.
Dupa cum este prezentat si intr-unul din videoclip-uri, mobilierul este de o calitate foarte buna, iar daca ai vrea sa investesti in decor pentru a te apropria cat mai mult de stilul studioului, ar fi destul de costisitor. Ai putea incerca sa lucrezi 1 luna de zile in studio, stiu ca este posibil sa te transferi daca deja colaborezi cu LuckyStudio.