Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Bubu2014

Abia astept sa mai apara si alte reportaje cu studioul nostru,sa dezvaluie mai multe detalii despre aceasta activitate.Ar trebui sa puna mai mult accent pe bonusurile pe care le primim,datorita lor avem un comision de 80 %.
No avatar
ReGina

Bine zis,Bubu2014,eu nu am auzit ca vreun studio sa ofere bonusuri atat de mari.Nah,multe promit diverse insa nu se tin de cuvant,reclama falsa.
No avatar
razvan86

ReGina;7021 wrote: Bine zis,Bubu2014,eu nu am auzit ca vreun studio sa ofere bonusuri atat de mari.Nah,multe promit diverse insa nu se tin de cuvant,reclama falsa.

:))) Eu primesc acelasi comision si lucrez de acasa.Hmmm,cu siguranta vreau sa incep o colaborare cu studioul vostru,vreau sa invat sa fac bani,m-am saturat sa ma multumesc cu putin.
No avatar
Antonia

Da Regina...si sa ajungi la comisionul de 80 % nu este foarte greu. Trebuie doar sa ai vointa, sa stii cat mai bine limba engleza ( si in 2016 mi se pare destul de putin probbail sa nu stii engleza sau franceza), sa asculti sfaturile trainerilor dar sa iti expui si tu mereu punctul de vedere astfel incat intreaga ta activitate din studio sa te reprezinte si evident sa iti faca placere.
No avatar
Miriam

Antonia, as vrea sa mai adaug daca imi permiti, ca pe langa acest comision ce poate ajunge pana la 80%, sunt organizate in permanenta concursuri, ce au ca premii excursii in strainatate, vouchere cadou la Palas, sau cash. ;;)B-)
No avatar
Antonia

Yep! Adevarul este ca de cand sunt aici am avut foarte multe de invatat. M-am schimbat in proportie de 90% :D...de la limbaj, mod de gandire, atitudine, viziune asupra vietii, pana la alimentatie. :">
No avatar
Antonia

Camelia;6994 wrote: Ce am observat la Lucky Studio este dorinta de a fi printre cei mai buni. De fapt nu este doar o dorinta, ci chiar ceva ce s-a si indeplinit. Este greu sa reusesti sa fii printre cei mai buni din acest domeniu. Poti reusi acest lucru numai prin implicare, seriozitate si muuuulta munca. Experienta acumulata in ani isi spune cuvantul.

Categoric asa este! Oricat de multi bani ai investi, daca nu exista si daruire in aceeasi masura, lucrurile nu pot evolua, vor ramane la un stadiu mediocru.
No avatar
Ivonne

[QUOTE=Leticia;7000]Eu am mers la Praga la training , si vreau sa zic ca am stat o saptamana acolo, mi s-a parut superb, plecam dimineata la 8.00 de la hotel si ajungeam noaptea la 23.00 sau chiar si mai tarziu inapoi, si tot nu apucam sa vedem tot ce voiam.Intr-adevar cei de la F4free ne-au facut un program ca la scoala, cu lectii si examen final :) pana la ora 15-16.00 zilnic dar cand luam pranzul ne ofereau alternative la restaurante care de care mai frumoase si cu meniuri din toate colturile lumii.

Pai sigur draga Leticia! Altfel cum? Training, examen...Lucky pune mare pret pe rezultate, indiferent cat de multa munca este necesara. Daca intr-adevar merita, niciodata nu va fi prea multa munca ;)
No avatar
Ivonne

Antonia;7026 wrote: Yep! Adevarul este ca de cand sunt aici am avut foarte multe de invatat. M-am schimbat in proportie de 90% :D...de la limbaj, mod de gandire, atitudine, viziune asupra vietii, pana la alimentatie. :">

Felicitari Antonia pentru vointa si interesul aratat. Din pacate nu toate fetele sunt dispuse sa faca aceste schimbari si la unmoment dat se plafoneaza, fiindu-le foarte greu sa mai evolueze! Fetele de la Lucky stiu asta foarte bine, li s-au aratat si exemple concrete, iar puterea exemplului este de neegalat.
No avatar
Antonia

Anisia;6990 wrote: Am ales deja unul dintre pachetele care sunt prezentate si pe site-ul Lucky Studio. Totul este asa cum e prezentat si pe site. De make-up nu am cuvinte, nici nu ma mai recunosc dupa :)) Transportul ma ajuta foarte mult, iar cursurile de engleza si franceza ma fac sa indragesc si mai mult acest job. Sunt cateva aspecte la care trebuie sa mai lucrez, insa timpul le rezolva pe toate, sunt convinsa.

Bun venit Anisia! Ma bucur mult sa vad ca vei face parte din echipa Lucky Studio! Nu ai nici un motiv de ingrijorare asupra aspectelor despre care spuneai ca trebuie sa mai lucrezi. Poate acum la inceput ti se pare totul foarte greu, intortocheat, poate inca nu intelegi bine ce si cum ai de facut...TOATE AM TRECUT PRIN ASTA! :) si crede-ma ca in cel mai scurt timp tot haosul care este acum inauntrul tau va disparea. Cel mai important sfat pe care ti-l pot da, este sa te lasi pe mana trainerilor 100%
Mult succes!!! :* :* :*
Scrie răspuns