Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
yepurash

Anisia;6986 wrote: Buna , tuturor. Sunt noua pe acest Forum, insa trebuie sa marturisesc ca ma tot informez de ceva vreme. Am cules informatii despre mai multe studiouri, am tot citit diferite informatii de pe Forum, iar intr-un final mi-am facut curaj si am mers la interviu la Lucky Studio saptamana trecuta. Aveam o multime de emotii, nici nu imi mai puteam gasi cuvintele. Claudia, domnisoara cu care am sustinut interviul, a observat acest lucru si a reusit sa ma calmeze. Mi-a explicat totul, de la A-Z, pentru ca nu aveam nici cea mai mica idee ce presupune toata aceasta activitate. Este adevarat ca citisem multe, dar nu fusesem niciodata intr-un studio de videochat. Am ramas fara cuvinte, este imens :"> Parca este ireal. Am vazut o parte dintre camere si m-am indragostit pe loc. Decorul este fabulos, toate persoanele de la Studio sunt amabile...m-am simtit neasteptat de bine, dat fiind ca venisem pentru interviu. Simteam ca sunt parte din acel mediu.

Buna Anisia, si eu am inceput la Lucky,acum mult timp si am avut ocazia sa vad cu ochii mei cat e de bine, si cat de frumos sunt tratate si respectate fetele.Iti urez bafta si bani multi!!
No avatar
Newintown

Anisia;6986 wrote: Buna , tuturor. Sunt noua pe acest Forum, insa trebuie sa marturisesc ca ma tot informez de ceva vreme. Am cules informatii despre mai multe studiouri, am tot citit diferite informatii de pe Forum, iar intr-un final mi-am facut curaj si am mers la interviu la Lucky Studio saptamana trecuta. Aveam o multime de emotii, nici nu imi mai puteam gasi cuvintele. Claudia, domnisoara cu care am sustinut interviul, a observat acest lucru si a reusit sa ma calmeze. Mi-a explicat totul, de la A-Z, pentru ca nu aveam nici cea mai mica idee ce presupune toata aceasta activitate. Este adevarat ca citisem multe, dar nu fusesem niciodata intr-un studio de videochat. Am ramas fara cuvinte, este imens :"> Parca este ireal. Am vazut o parte dintre camere si m-am indragostit pe loc. Decorul este fabulos, toate persoanele de la Studio sunt amabile...m-am simtit neasteptat de bine, dat fiind ca venisem pentru interviu. Simteam ca sunt parte din acel mediu.

Anisia, azi am avut sedinta foto la Lucky Studio, si cred ca de maine pot sa imi aleg pe ce tura sa vin la studio.Si dna soferita mi-a zis ca va veni sa ma ia de acasa, sa am timp sa ies frumoasa de la make-up :) .Am vazut si eu zilele astea cat de frumos sunt machiate aceste fete si imi place ideea de a fi astfel rasfatata, ma simt ca un crainic de televiziune. :) Sper sa fim colege multa vreme.Bafta si spor la bani!!!
No avatar
ReGina

Intr-adevar,studioul a sponsorizat aceste plecari,chiar am cateva prietene care au fost la astfel de training-uri.Din pacate eu nu am putut merge,a fost bolnavior pruncul meu..
No avatar
ReGina

Multa bafta,Raini!Suntem in aceeasi situatie,vreau sa-mi cumpar o casuta cat mai curand.Castig bine ,chiar foarte bine de cand colaborez cu Lucky insa nu sunt prea strangatoare...Probabil o sa fac un credit,am banutii pentru avans si in maxim 5 ani o achit.
No avatar
razvan86

Cat mi-as dori sa am posibilitatea de a lucra in acest studio,decorul este demential!Pentru prima data-n viata imi doresc sa fiu femeie.:))))Barbatii sunt cam dezavantajati..sunt studiouri pentru barbati insa eu vreau sa colaborez cu cei mai buni,cum sunt cei de la Lucky Studio.Vizionand aceste reportaje mi-am dat seama ca sunt adevarati profesionisti,investesc in modele si le creeaza mediu de lucru exceptional.
No avatar
razvan86

Bravo, fetelor!Imbinati utilul cu placutul,mergeti la training-uri si aveti posibilitatea de a calatori.Se pare ca m-am inselat,nu am crezut niciodata ca un studio poate ajunge la acest nivel de performanta.Respect!
No avatar
razvan86

Asa este,am urmarit evolutia acestui studio si am observat ca mereu posteaza fotografii cu noile camere sau cu cele vechi care au fost modernizate.Cu siguranta va simtiti ca niste zeite in acea locatie.
No avatar
Ilinca

Pe langa faptul ca studioul arata super,chiar suntem tratate ca niste zeite,toata lumea ma respecta,de la doamna receptionera pana la doamna manager.Merg fericita la munca,cu zambetul pe buze pentru ca stiu ca voi avea o zi frumoasa,iar la sfarsitul acesteia ma intorc si cu portofelul plin acasa.:))))
Carina

Pana la urma acesta este scopul nostru,sa castigam cat mai mult pentru a ne permite orice.Toate conditiile oferite de studio reprezinta oarecum un bonus,pentru a munci cu drag.
No avatar
Ilinca

Pentru noi,cele care deja colaboram cu acest studio,aceste reportaje nu fac decat sa ne confirme ce deja stiam,colaboram ce cei mai buni.Nu am auzit de nici un studio care sa fie atat de apreciat cum este Lucky.
Scrie răspuns