Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Bianca

Ma gandesc la silicoane, cat de mult m-ar ajuta sa fac banuti, avand in vedere ca nu sunt prea dotata din acest punct de vedere :"> Cred ca din start mi-ar creste castigul...pentru mine este un complex major acest lucru si imi doresc de mult sa imi maresc sanii.
Rebeca

raini, si eu sunt model de videochat si castig destul de bine, intr-un an mi-am luat un apartament pe care am dat 65000 E cash si nu mai spun ca nu am facut cine stie ce economii, din contra am investit tot timpul in look-ul meu, pentru a face si mai multi banuti. Trainerii mei m-au invatat asta si intr-adevar a mers, insa nu am ajuns inca la 5000 de lei in 8 ore, dar sper din toata inima sa reusesc. Mi-am scos toata site-urile gen chaturbate, bonga, mfc, cu zgarciti care nu cauta decat schimb de date si se milogesc sa vada show-uri pe tipsuri, nu-mi mai pierd vremea cu asa ceva, acum am doar membri seriosi si cu bani. ;) Cei saraci nu au decat sa-si cumpere reviste. :))))
Rebeca

Filip;6921 wrote: Clara, din cate stiu eu salariul minim pe economie brut este de 1050 din care salariul net este de 785 lei x 6 luni =4710 lei, nu atinge 5000lei si mai ales suma catigata de acea fata este de 5673 lei. Wow!!! Chiar sunt ceva banuti in opt ore...

Nu imi inchipui ca mai munceste cineva pe 785 lei pe luna. Daca gandim logic nu ai cum sa traiesti cu acesti bani. Nu ca ma laud sau ca ii plang pe acesti oameni, dar sunt mai putin de jumatate din castigul meu pe o noapte, clar nu stiu ce as face cu nici 800 lei intr-o luna.
Clara

Imi place mult ca nu accepta sub nici o forma sa lucrezi fara acte legale ca la alte studiouri...Ei te ajuta sa fii legal si sa nu stai cu stres ca te cauta politia, numai asta nu ne-ar mai trebui. Eu nu ma ocup de nimic, ma ajuta doamnele de la contabilitate cu tot ceea ce imi este necesar pentru colaborare, la fel cum si doamnele de la make-up ma ajuta sa arat minunat in fata camerelor, machiajul ma schimba total, se vede profesionalismul...clar nu reuseam eu acasa sa imi fac un asa make-up.
No avatar
Bianca

Nu ai mentionat nimic despre sedintele foto...am inteles ca sunt mortale, abia astept sa fac si eu sedinta foto la piscina sau in camerele studioului care imi plac mult de tot. :D
Clara

Da Bianca, ai mare dreptate... Stii ce-mi place mie in mod deosebit la fotografiile mele? Faptul ca nu ma deformeaza total marindu-mi sanii, buzele si sa-mi subtieze soldurile in asa fel incat sa apar papusa in poze si online sa fiu alta. Domnisoarele fotograf stiu sa puna in evidenta partile care ma avantajeaza a corpului prin adoptarea diferitelor pozitii si folosirea luminilor profesionale.
No avatar
loginOFF

Rebeca;6925 wrote: raini, si eu sunt model de videochat si castig destul de bine, intr-un an mi-am luat un apartament pe care am dat 65000 E cash si nu mai spun ca nu am facut cine stie ce economii, din contra am investit tot timpul in look-ul meu, pentru a face si mai multi banuti. Trainerii mei m-au invatat asta si intr-adevar a mers, insa nu am ajuns inca la 5000 de lei in 8 ore, dar sper din toata inima sa reusesc. Mi-am scos toata site-urile gen chaturbate, bonga, mfc, cu zgarciti care nu cauta decat schimb de date si se milogesc sa vada show-uri pe tipsuri, nu-mi mai pierd vremea cu asa ceva, acum am doar membri seriosi si cu bani. ;) Cei saraci nu au decat sa-si cumpere reviste. :))))

thumb up, that's the spirit. Cum faci cand nu ai chef de munca int-o zi de munca?
Jasmine

Acesta este unul dintre primele reportaje ale studioului,si ,chiar la ProTV

https://www.youtube.com/watch?v=6-itP9iwIqc

Prima TV
https://www.youtube.com/watch?v=L-vDrXxDp9k
Leticia

Si eu lucrez de mult timp la Lucky, si chiar sunt una din modelele care a aparut intr-o filmare,am fost in permanenta multumita de conditiile de munca, si de cum suntem tratate , imi place ca personalul este strict feminin si suntem ca o mare familie, in plus, avem parte de traininguri de aprofundare pentru site-uri tot timpul, indiferent cat timp am de cand lucrez in studio.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

Intr-adevar, am auzit numai lucruri bune despre Lucky Studio, si observ ca si o parte din modelele lor de top se implica si in activitatea de aici de pe forum, raspunzand si impartasindu-si experienta si castigurile pentru a motiva modelele de peste tot in tara.Eu aici am aflat mereu noutati pe care le-as fi trecut cu vederea in ceea ce priveste F4free de expemplu.Imi place atitudinea acestui studio si a oamenilor cu care a ales sa colaboreze.
Scrie răspuns