Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Gabriella

Alice;6278 wrote: Nu poți mulțumi nici dacă ești în pvt pe 2 site-uri deodată, dacă un membru cere să faci show iar celălalt vrea doar să vorbiți....este clar ca trebuie să renunți la unul dintre ele.
Cred ca daca se ajunge la asa ceva un membru sa vrea show si unul sa vorbiti ar trebui ales membrul care vrea conversatie... celalalt isi face treaba si pleaca, cel cu conversatia poate sta mult mai mult :D
No avatar
Crissa

Buna din nou, remember me? 😊
E deja a 8 a zi de cand lucrez in domeniu, si deja castigurile au inceput sa mai creasca, fac cam 70-80 de $ pe zi. Nu stiu daca e mult, sau putin avand in vedere ca e a 8 a zi din viata mea lucrand in videochat 😃
Sper sa ajung si eu la sumele voastre, cat de curand. Momentan, lucrez pe 3 site-uri, LJ, Stream si ImLive. Mie mi se pare ok si ImLive, eu am avut numai membri ok, mai sunt si pacalici care vor doar sa vb cat mai mult. Deja m-am invatat sa nu mai vb asa de mult cu ei in free, in primele zile statea si le scriam non stop, si nu aveam niciun privat aproape. Acum fc mai mult teasing, le trimit pupicuri, plus ca mi-am mai achizitionat cate o lenjerie noua, coliere mari de pus la gat, si am observat ca au crescut castigurile semnificativ. Plus ca sunt mai atenta la ce vor membri cand intra in privat. In primele zile faceam ce vroiam eu, nu ce vroiau ei, si ieseau repede. Acum stau, ii ascult, vb doar daca vad ca au chef de vorba, daca sunt pusi pe treaba, ma execut repede 😃 Si am observat ca in felul asta, ascultandu-le dorintele, stau in privat pana termina. Se vede ca am facut un progres, in primele zile am fc banuti, dar eram la promotie si toti ma zapaceau rau. Trainerul imi zicea ceva, eu faceam pe dos. Imi era greu sa ma uit la monitor si la membru si la trainer care imi scria, uneori nu inchideam site-urile si ma certa trainerul ca am uitat sa le inchid cand aveam privat. Pfff, acum cand ma gandesc ca m-am mai acomodat, e altfel. Plus ca manuiesc altfel calculatorul, deschid programele repede, camera, tot.
Azi am avut un membru pe ImLive, care vroia doar sa vb, era din USA, si avea firma lui proprie de constructii. Mi-a placut tare de el, era in varsta, dar doxa de carte. Si lui i-a placut ca a vb cu mine, m-a felicitat pt engleza mea, a zis ca sunt inteligenta, si mi-a placut 😊
Alteori, am membri care vor repede sa ma dezbrac, si sa fac show. Ieri am avut un membru care mi-a zis sa-mi introduc necklace in pussy. Pfff, si era ditamai. N-am stiut ca nu e voie, fetele au uitat sa-mi zica asta. Evident ca, am fc fake, s-a vazut ff ok, si a dat bine. Membrul era fff multumit, iar la final, m-a mai tinut de vorba. Doamneeee, ce dezaxati, adica, am ramas inmarmurita de ce poate sa-i duca capul.
Sper sa cresc si eu, incet, incet 😊
JessLove, suntem colege, stiai? Doar ca nu stiu numele tau 😊
Pupici si spor fetele!
No avatar
Crissa

styl;6373 wrote: Este bine pentru inceput desi suma asta o putea-i face pe un singur site, avand in vedere ca, esti model nou si habar nu aveai cu ce se mananca videochatul eu unul spun ca, este foarte bine,mult succes in continuare!

Multumesc mult styl. Dar de ce zici ca puteam doar pe un singur site? Adica la inceput, pe cate site-uri e bine sa lucrezi? Ms mult 😊
No avatar
Diana G

Buna,Styl si multumesc mult pt raspunsuri. Si pe mine m-ar fi interesat cum e cu exclusivitatea,dar inteleg daca nu poti/vrei sa raspunzi aici. Te intreb totusi ceva: daca as vrea exclusivitate pe Jasmin,le-as putea scrie celor de la suport sa-mi dea detalii? Sau e prea tarziu acum. Spun asta deoarece ieri am facut deja banuti doar pe Jasmin,am crescut in top si vad cum intra tot mai multi membri cu bani.
No avatar
Crissa

styl;6386 wrote: Deoarece un model nou se pune intotdeauna sa lucreze pe un singur site pentru acomodare cu...job-ul...abia dupa o saptamana (4-7 zile) incepi si adaugi un alt site doar daca este cazul, am scris de am tocit tastatura pe forumul asta , in exclusiv ( pe un singur site ) un model castiga la fel sau chiar mai mult decat lucrand pe mai multe site-uri, faptul ca, esti deja pusa pe 3 site-uri nu mai are relevanta pentru exclusiv acum, site-urile deja stiu ca, nu lucrezi exclusiv si te vor taxa pentru asta prin pozitionare mai proasta in pagini, mai mult nu spun deoarece nu am chef sa invat gratuit studiourile cum se mananca exclusiv-ul si ce trebuie facut in mod special pentru a fi OK sa poti lucra in exclusiv.

Aha, am inteles. Momentan nu am incheiat niciun contract cu ei. E bine sa mai vizitez si alte studiouri, ce zici styl? Multumesc pt raspunsuri 😊
No avatar
Crissa

styl;6417 wrote: Daca iti place cum e la acest studio nu iti recomand sa pleci, daca nu iti place incearca sa gasesti un studio care lucreaza exclusiv cu un singur site, am scris despre asta aici:

http://www.forumvideochat.com/f2/alegere-studio-pentru-performanta-maxima-992.html

Si....faptul ca, inca..nu ai semnat un contract dar..lucrezi, mie personal imi ridica un mare semn de intrebare asupra studioului!

Multumesc mult. Am sa intreb astazi ce se intampla cu contractul. Ei mi-au zis ca intai sa vada cum ma descurc, si apoi imi fa contract. Aseara am ajuns la 100 $ deja, imi merge din ce in ce mai bine.
Nu stiu ce asteapta de nu-mi fac contract. Oricum, ms ca mi-ai deschis ochii 😃😃 O sa vb cu ei serios.
No avatar
Antonia

Intr-adevar trebuie sa te interesezi Crissa de contract, sa ceri amanunte, sa vezi ce se intampla. Pe de alta parte Styl, stim foarte bine ca asa merg lucrurile la noi in Romania: aproape la orice job ai o perioada de proba, in general de aproximativ doua saptamani. Poate ca nu i-au facut inca acest contract tocmai in ideea de a-i oferi un ragaz sa vada daca ii place, daca se acomodeaza, daca vrea intr-adevar sa mearga mai departe pe acest drum. Daca ii faceau contract din prima zi si la finalul programului sau dupa 2-3 zile ea realiza ca nu ii place, ca nu i se potriveste acest job si nu voia sa mai continuie...Nu cred ca e o problema ca nu i-a facut contract din prima zi in care a ajuns la studio, dar nici nu trebuie sa amane prea mult semnarea acestuia din moment ce este hotarata sa lucreze in continuare in acel studio.
No avatar
Crissa

Multumesc mult, Antonia si Styl. Sapt asta, urmeaza sa le aduc toate actele pe care mi le-au cerut, si imi vor fc contract. Iar la semnarea contractului, am inteles ca-mi dau un bonus de 100 $.
Deja imi merge super, am reusit azi performanta de 150$ .
No avatar
Diana G

Buna. Indraznesc sa cer si eu (inca) un sfat. Nu mi-a mers niciodata excelent in privinta banutilor,am o medie la perioada de 250$. Am incercat multe: program zilnic de 7 sau 9 ore,in functie de tura;am mers o perioada noaptea,apoi dupa-amiaza; poze noi si filmulete; atitudine pozitiva,cu mult ras si nu mai zic de conversatii (nu e aroganta,doar ca ma descurc bine si cu engleza si cu subiecte diverse de abordat); tinute noi,intr-adevar nu foarte des dar n-am simtit ca am intrat in monotonie. Singurul lucru la care ma pot gandi e fizicul: desi am o mutrisoara draguta,am ceva kilograme in plus. Buun...si totusi,scad sumele... Am ajuns in ultima tura sa plec cu nici 5$ :( Nici mie nu-mi vine sa cred. As vrea sa iau o mica pauza ca sa-mi pot pune ordine in ganduri,dar situatia financiara de acasa nu-mi permite. Poate si asta se simte la camera,nu stiu,eu fac eforturi mari sa las totul la usa cand intru in tura. Si totusi,ar fi ceva de facut? Va multumesc anticipat.
Nord

Diana G;6727 wrote: Buna. Indraznesc sa cer si eu (inca) un sfat. Nu mi-a mers niciodata excelent in privinta banutilor,am o medie la perioada de 250$. Am incercat multe: program zilnic de 7 sau 9 ore,in functie de tura;am mers o perioada noaptea,apoi dupa-amiaza; poze noi si filmulete; atitudine pozitiva,cu mult ras si nu mai zic de conversatii (nu e aroganta,doar ca ma descurc bine si cu engleza si cu subiecte diverse de abordat); tinute noi,intr-adevar nu foarte des dar n-am simtit ca am intrat in monotonie. Singurul lucru la care ma pot gandi e fizicul: desi am o mutrisoara draguta,am ceva kilograme in plus. Buun...si totusi,scad sumele... Am ajuns in ultima tura sa plec cu nici 5$ :( Nici mie nu-mi vine sa cred. As vrea sa iau o mica pauza ca sa-mi pot pune ordine in ganduri,dar situatia financiara de acasa nu-mi permite. Poate si asta se simte la camera,nu stiu,eu fac eforturi mari sa las totul la usa cand intru in tura. Si totusi,ar fi ceva de facut? Va multumesc anticipat.

Ce calculator ai ? Ce webcam ai ? Ce lumini folosesti ? Si ce viteza de internet ai ? Nu cred ca , kilogramele in plus sunt problema , multi barbati adora fetele plinute chiar grase asa ca nu cred ca acolo e problema !
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns