Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Clara

Eu am cerut singura doua site-uri in plus si intr-adevar se observa ca mi-au crescut castigurile, deci nu cred ca este valabil pentru toata lumea ca nu e ok sa lucrezi pe mai multe site-uri. Eu am momente cand fac acelasi privat pe 2 site-uri o data, muncesc o data si fac banuti de 2 ori. ;;)
Daria

Cred ca ar fi de preferat sa fie site-uri de acelasi tip, sa aiba acelasi tip de membri, sa poata fi oarecum mai usor de lucrat pe mai multe site-uri in acelasi timp.
Clara

Exact Daria...site-urile trebuie sa fie asemanatoare ca sa te poti descurca cu mai multe o data, altfel nu as avea cum sa-i multumesc pe toti cei dornici sa intre in privat in acelasi timp. :)
No avatar
Alice

Clara;6272 wrote: Exact Daria...site-urile trebuie sa fie asemanatoare ca sa te poti descurca cu mai multe o data, altfel nu as avea cum sa-i multumesc pe toti cei dornici sa intre in privat in acelasi timp. :)

Nu poți mulțumi nici dacă ești în pvt pe 2 site-uri deodată, dacă un membru cere să faci show iar celălalt vrea doar să vorbiți....este clar ca trebuie să renunți la unul dintre ele.
No avatar
raini

Se intampla des sa am privaturi pe 2 site-uri in acelasi timp, dar incerc sa "multumesc" in egala masura membrii si sa nu isi dea seama ca acord atentie si altei persoane...nu le-ar conveni sa stie ca impart timpul si cu alti membri. Unii sunt posesivi, se supara...vor "exclusivitate".
Daria

Sigur ca poti sa ii multumesti deoarece tu esti una singura si adopti acelasi stil. Daca obisnuiesti sa te dezbraci in primele minute de privat asa vei proceda cu amandoi, daca privat-urile tale se bazeaza pe conversatii, de asemenea ii poti multumi pe ambii membri in acelasi timp. Depinde de fiecare dintre noi cum reusim sa ne manageriem timpul.
belle

raini;6279 wrote: Se intampla des sa am privaturi pe 2 site-uri in acelasi timp, dar incerc sa "multumesc" in egala masura membrii si sa nu isi dea seama ca acord atentie si altei persoane...nu le-ar conveni sa stie ca impart timpul si cu alti membri. Unii sunt posesivi, se supara...vor "exclusivitate".

Si cand tastezi unui membru , celalalt nu vede?? Chiar crezi ca nu isi da seama ca mai esti intr-un privat in acelasi timp ? Eu cred ca nu ar trebui sa ii luam drept fraieri pe membrii care ne platesc. Oare nu ti s-a intamplat niciodata ca in timpul a doua privaturi simultane sa ti se ceara doua lucruri total diferite?? Poate ca tu reusesti si te felicit. Am facut si eu lucrul asta de cateva ori pana mi-am pierdut un membru fidel pentru ca si-a dat seama la un moment dat ca nu este singurul in privat. De atunci ii tratez cu respect si preferam sa le spun sa ma astepte pana voi fi disponibila . Nu mai este cazul acum ( avantaj un singur site)
belle

styl;6299 wrote: Si uite cum incet,incet, veniti la vorba mea: un singur site foarte bun in exclusivitate va, aduce mai multe castiguri decat alte 10 la un loc!

Depinde ce intelegi prin "foarte bun" . Un model poate castiga foarte bine pe un site care nu este in top. Depinde de tipul de atitudine si de aspectul modelului. Ca exemplu pivepimpin din punctul meu de vedere nu este unul din cele mai bune site.uri. Si totusi fata care era mereu pe primul loc in top 100 lucra exclusiv pe acel site.
Nici eu nu lucrez pe un site considerat foarte bun. Cel putin nu am citit chiar atat de multe lucruri cum se scrie despre altele.
Parerea mea este ca fiecare model, in functie de ce ofera i se potriveste un anumit tip de site si ca ar castiga foarte bine daca nu si-ar pierde timpul si pe altele in acelasi timp

Nu stiu daca tu ai creat acest forum styl , dar oricum meriti un milion de multumiri pentru munca depusa. Chiar si un model fara experienta se poate apuca de videochat daca ar citi cu atentie postarile de aici si ar avea succes.
belle

Eu spuneam de livepimpin inainte de a fi preluat de xlove .Cand inca exista top 100 .
:D:D
belle

Webcams a fost primul meu site pe care am lucrat. Am incercat sa lucrez iar pe el acum cateva luni si am avut o surpriza tare neplacuta.
Eu oricum nu pot sa accept sa lucrez pentru un site care imi da 25-30 % . Toti avem pasarelele noatre :D
Scrie răspuns