Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
-
dreamofsummer
Buna fetelor. Sunt noua aici, desi citesc acest forum de multa vreme. Numele meu este Lore, am 27 de ani si sunt model de aproape 4 ani. Am inceput de acasa prin 2010 dar m-am lasat o perioada. Acum lucrez la studio de aproape 2 ani. Momentan eu sunt model pe LJ si Cam Contacts, acestea fiind site-urile care-mi merg mie cel mai bine. Pe Cam Contact am un membru regular de cand am venit la studio, care intra in fiecare noapte 4-5 ore. Mi-ar placea sa ma focusez mai mult pe LJ, dar nu ma plang. Aseara a fost slabut, comparat cu aceeasi zi anul trecut. Dupa ce am terminat privatul cu membrul meu pe CC, m-am intos pe LJ si..pauza. Am stat 2 ore peste program, doar pentru ca am vrut sa-mi fac targetul pe care mi-l propun mereu. Am terminat cu 830$, dar, daca membrul meu pe CC pleaca in vacanta sau ceva, ceea ce o sa se intample curand, cred ca o sa-mi smulg parul din cap pe LJ. Sau poate sunt doar un pic pesimista. Noroc cu traineritele de la studio care ma incurajeaza constant si ma ajuta cu sfaturi. Eu sunt si foarte pretentiasa si perfectionista! Dar, vom vedea! Multa bafta tuturor fetelor si sper sa pot sa va ajut si eu cu sfaturi din experienta mea! Va pup, spor la banuti!
-
dreamofsummer
Hey! Ma bucur ca te amuz. As posta un screen-shot de aseara, dar se pare ca nu merge optiunea de uploadat poze direct in post. Daca ma ajuta cineva, sunt bucuroasa sa o fac. Asta ca sa nu insult "inteligenta" nimanui. Uite, o sa incerc sa ti-o trimit prin mesaj privat daca tot nu-mi iese aici. Si, daca ma ajuta cineva cu niste instructiuni legate de felul in care pot posta print screenuri si aici, m-as bucura foarte tare. Motivul fiind ca nu imi plac insinuarile de 2 bani. Daca deranjeaza pe cineva sa stie cati bani fac, atunci cred ca nu ar trebui sa existe acest subiect aici :p
-
dreamofsummer
Sau mai simplu. Am uploadat poza direct aici http://i.imgur.com/uTbQUY3.jpg Bineinteles, cu numele membrului blurat. Asta e doar CC. Sa pun si LJ de ieri ?
Orice altceva doresti, iti pot pune la dispozitie. Multumesc!
Buna fetele. As dori sa intru si eu in lumea voastra. Va rog mult, imi puteti recomanda un studio, ceva? Mi-e cam frica sa ma duc asa, la ghici, niciodata nu stii ce se poate intampla, poate nu sunt legali, sau mai stiu eu ce...
Va multumesc si astept raspunsul vostru. Am tot citit pe-aici diverse, va dati seama ca nici nu stiu cu ce sa mananca lumea videochat-ului...sper doar sa ma acomodez
Va multumesc mult, tuturor!
Va multumesc si astept raspunsul vostru. Am tot citit pe-aici diverse, va dati seama ca nici nu stiu cu ce sa mananca lumea videochat-ului...sper doar sa ma acomodez
Va multumesc mult, tuturor!
Salut Styl
Sunt din maretul Bucuresti
) Am citit de studioul recomandat de voi, cel din Iasi. Pacat ca n-au studio si-n Bucuresti. E destul de greu sa intri in bransa? Adica eu ca si meserie sunt instructor aerobic, evident ca nu as castiga in veci, cat as castiga aici
))Plus ca am de intretinut un sot si pe deasupra si un copil
)) Va multumesc pt raspunsuri.
Buna Crissa! Bine ai venit printre noi :p Eu iti recomand Lucky Studio. Este in Iasi, poti opta pentru a lucra de acasa daca ai aparatura si decor corespunzatoare sau sa lucrezi din studio. Studio-ul iti ofera doua luni de cazare gratuita. Beneficiezi de confidentialitate si suport 100%. Pentru mai multe detalii ma poti contacta in mesaj privat 
Nu e greu sa intri in bransa, însă e dificil sa te mentii cu castiguri daca nu ai un training facut la început.Eu lucrez de acasa la Lucky Studio si am beneficiat de training si asistenta permanentă de la ei iar in timp am observat ca merge din ce in ce mai bine.