Despre zodii si compatibilitatea lor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Bianca

Despre zodii si compatibilitatea lor - un subiect care tine membrii cat mai mult in camera.
Unul din modurile de abordare pentru membri ar fi si cel al zodiilor, de aici poate degenera o discutie placuta despre compatibilitatea si caracteristicile fiecarei relatii. Este o discutie nostima care ar putea face un membru sa se indragosteasca de tine, mai ales cu cateva argumente siropoase despre relatia intre cele doua zodii. ;)

http://www.ezodii.com/ascendent-si-compatibilitate.html
No avatar
raini

Eu personal nu cred in zodii si in compatibilitate. Nu cred in astre si in ghicitul in stele :))
No avatar
anastasia

Chiar poti avea discutii foarte lungi avand ca subiect zodiile si compatibilitatea. Eu cred foarte mult in asta, citesc mereu pe net, ba chiar am un membru care ma ia in privat pentru a-i citi horoscopul.
Rebeca

Intr-adevar este un subiect bun la care nu m-am gandit. Daca mai nimeresc si membri carora le plac povestile astrologice...:D
No avatar
Camelia

Mie horoscopul imi influenteaza ziua daca e de bine, atat. Sunt convinsa ca imi va merge bine si va fi o zi reusita, si ce sa vezi ?! Chiar asa si e. In schimb daca e de rau, nu cred nimic din ce aud si inchid televizorul. :)) Oricum ar fi, putem transforma horoscopul intr-un subiect interesant de discutie, daca si membrul este pe aceeasi lungime de unda cu noi, bineinteles.
No avatar
Alice

Eu nu cred in compatibilitatea zodiilor, mai citesc uneori cate ceva despre asta dar asa, ca de lectura. Eu am intalnit persoane care desi erau aceeasi zodie, erau total diferite....cu unele persoane ma intelegeam iar cu altele deloc.
Clara

Nici nu-mi inchipuiam ca esti alta zodie styl :)))) Te caracterizeaza prea bine aceasta zodie, ceea ce este un lucru bun pentru tine dar nu si pentru cei din jur. =))
Clara

Este un subiect interesant prin care poti aborda membrii, chiar si cei care nu cred in zodii tot se amuza pe astfel de tema...macar ai de unde incepe un subiect cu un membru intr-o zi in care est in pana de idei. Eu de exemplu as lansa acest subiect in free chat pentru a aduna membri, astfel va incepe o discutie aprinsa intre mine si membri si nu as avea decat de castigat.:D;;)
Carina

Acest subiect ne-ar putea ajuta sa tinem membrii mai mult timp in privat insa este posibil si sa ii alunge pe unii pe motiv ca nu suntem compatibili.Daca suntem pasionati de Horoscop ,ne poate ghida mai mult in viata reala.
Alessia

Eu nu am dat peste membri interesati de acest subiect. De obicei membrii care nu vor show erotic ci doar sa comunice intreaba lucruri legate de cum decurge o zi din viata mea, ce filme imi plac, ce gen/genuri de muzica imi plac etc...dar nu am dezvoltat niciodata subiectul in legatura cu zodiile.
Scrie răspuns