Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Despre zodii si compatibilitatea lor - un subiect care tine membrii cat mai mult in camera. Unul din modurile de abordare pentru membri ar fi si cel al zodiilor, de aici poate degenera o discutie placuta despre compatibilitatea si caracteristicile fiecarei relatii. Este o discutie nostima care ar putea face un membru sa se indragosteasca de tine, mai ales cu cateva argumente siropoase despre relatia intre cele doua zodii. ;)
Chiar poti avea discutii foarte lungi avand ca subiect zodiile si compatibilitatea. Eu cred foarte mult in asta, citesc mereu pe net, ba chiar am un membru care ma ia in privat pentru a-i citi horoscopul.
Mie horoscopul imi influenteaza ziua daca e de bine, atat. Sunt convinsa ca imi va merge bine si va fi o zi reusita, si ce sa vezi ?! Chiar asa si e. In schimb daca e de rau, nu cred nimic din ce aud si inchid televizorul. ) Oricum ar fi, putem transforma horoscopul intr-un subiect interesant de discutie, daca si membrul este pe aceeasi lungime de unda cu noi, bineinteles.
Eu nu cred in compatibilitatea zodiilor, mai citesc uneori cate ceva despre asta dar asa, ca de lectura. Eu am intalnit persoane care desi erau aceeasi zodie, erau total diferite....cu unele persoane ma intelegeam iar cu altele deloc.
Nici nu-mi inchipuiam ca esti alta zodie styl ))) Te caracterizeaza prea bine aceasta zodie, ceea ce este un lucru bun pentru tine dar nu si pentru cei din jur. =))
Este un subiect interesant prin care poti aborda membrii, chiar si cei care nu cred in zodii tot se amuza pe astfel de tema...macar ai de unde incepe un subiect cu un membru intr-o zi in care est in pana de idei. Eu de exemplu as lansa acest subiect in free chat pentru a aduna membri, astfel va incepe o discutie aprinsa intre mine si membri si nu as avea decat de castigat.;;)
Acest subiect ne-ar putea ajuta sa tinem membrii mai mult timp in privat insa este posibil si sa ii alunge pe unii pe motiv ca nu suntem compatibili.Daca suntem pasionati de Horoscop ,ne poate ghida mai mult in viata reala.
Eu nu am dat peste membri interesati de acest subiect. De obicei membrii care nu vor show erotic ci doar sa comunice intreaba lucruri legate de cum decurge o zi din viata mea, ce filme imi plac, ce gen/genuri de muzica imi plac etc...dar nu am dezvoltat niciodata subiectul in legatura cu zodiile.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”