Despre deschiderea unui cont de model!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
job2model

Nord;129 wrote: Daca nu stii un minim de engleza sau franceza nu are rost sa te apuci de videochat! Iar daca stii acel minim e foarte usor sa i-ti faci conturi singura fara a da bani aiurea la anumiti "baieti destepti" asa ca i-ti recomand sa stai atenta ca imediat se v-or gasii unii altii sa te ajute in schimbul unor sume mari de bani dar realitatea e ca oricine poate sa-si faca conturi singur si cel mai important gratis! Revino te rog cu amanunte clare : pe ce site vrei sa lucrezi si ce nelamuriri ai si o sa incerc sa te ajut!
Uitasem sa nu apelezi la un studio pt a lucra de acasa ca nu o sa ai nimic de castigat decat o sa ti se i-a un procent destul de mare in schimbul deschiderii de conturi si chiar nu renteaza! Daca vrei totusi poti apela la un studio cu sediu in care sa i-ti poti desfasura activitatea si care o sa-ti ofere si pregatire de specialitate dar si in cazul asta sa te documentezi bine si sa vizitezi studioul sa cauti pe net informatii despre el ca sa nu ajungi intr-un loc gresit!
Multa bafta!

Inainte de a da sfaturi altora si a face bani pe seama lor mai bine invata tu un pic mai bine limba noastra romaneasca. iti va fi de folos bafta
No avatar
Lemon

Hello! Eu performez de 2 ani de la un studio si m-am decis sa devin model independent. Curiozitatea mea este daca exista vreo sansa de a-mi pastra conturile actuale. Stie cineva? Am cont pe Livejasmin, IMlive, Adultwork si Streamate. Thanks!
No avatar
job2model

Din pacate pentru tine nu este posibil sa-ti pastrezi conturile deoarece apartin de studioul unde ai lucrat tu, insa poti foarte usor sa-ti deschizi altele noi.
No avatar
Lemon

Ok merci pentru raspuns. Cat de super ar fi fost sa-mi pot muta conturile cu acordul studioului pe contul meu individual. Deh..ma apuc de treaba si fac conturi noi.
No avatar
Cristal

buna, de curand mi am facut un cont pe lj insa lucrurile se misca destul de incet..imi poate spune cineva ce site uri merg bine si in acelasi timp nu au comision asa de mare?
No avatar
Cristal

Multumesc, se poate sta online pe 2site uri in acelasi timp:)?
No avatar
Cristal

hello, din nou#:-S cand incerc sa completey formularul pt stremray imi cer un "referal code"???:((
No avatar
Cristal

multumesc :)
Clara

Buna Lemon, trebuie sa iti faci conturi individuale, nu le poti pastra pe cele din studio. Trebuie sa iei legatura cu studioul si sa ceri sa iti inchida conturile pe care ai lucrat acolo, pentru a-ti deschide altele. Mult succes! ;)
No avatar
Cristal

hi, pe langa splitter am nevoie de incaun monitor?
Scrie răspuns