Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Nord;129 wrote: Daca nu stii un minim de engleza sau franceza nu are rost sa te apuci de videochat! Iar daca stii acel minim e foarte usor sa i-ti faci conturi singura fara a da bani aiurea la anumiti "baieti destepti" asa ca i-ti recomand sa stai atenta ca imediat se v-or gasii unii altii sa te ajute in schimbul unor sume mari de bani dar realitatea e ca oricine poate sa-si faca conturi singur si cel mai important gratis! Revino te rog cu amanunte clare : pe ce site vrei sa lucrezi si ce nelamuriri ai si o sa incerc sa te ajut! Uitasem sa nu apelezi la un studio pt a lucra de acasa ca nu o sa ai nimic de castigat decat o sa ti se i-a un procent destul de mare in schimbul deschiderii de conturi si chiar nu renteaza! Daca vrei totusi poti apela la un studio cu sediu in care sai-ti poti desfasura activitatea si care o sa-ti ofere si pregatire de specialitate dar si in cazul asta sa te documentezi bine si sa vizitezi studioul sa cauti pe net informatii despre el ca sa nu ajungi intr-un loc gresit! Multa bafta!
Inainte de a da sfaturi altora si a face bani pe seama lor mai bine invata tu un pic mai bine limba noastra romaneasca. iti va fi de folos bafta
Hello! Eu performez de 2 ani de la un studio si m-am decis sa devin model independent. Curiozitatea mea este daca exista vreo sansa de a-mi pastra conturile actuale. Stie cineva? Am cont pe Livejasmin, IMlive, Adultwork si Streamate. Thanks!
Din pacate pentru tine nu este posibil sa-ti pastrezi conturile deoarece apartin de studioul unde ai lucrat tu, insa poti foarte usor sa-ti deschizi altele noi.
Ok merci pentru raspuns. Cat de super ar fi fost sa-mi pot muta conturile cu acordul studioului pe contul meu individual. Deh..ma apuc de treaba si fac conturi noi.
buna, de curand mi am facut un cont pe lj insa lucrurile se misca destul de incet..imi poate spune cineva ce site uri merg bine si in acelasi timp nu au comision asa de mare?
Buna Lemon, trebuie sa iti faci conturi individuale, nu le poti pastra pe cele din studio. Trebuie sa iei legatura cu studioul si sa ceri sa iti inchida conturile pe care ai lucrat acolo, pentru a-ti deschide altele. Mult succes!
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”