Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alexandra1990

Bine v-am gasit! Sunt Alexandra si sunt incepatoare! O zi buna va doresc!
Leticia

Buna Alexandra, sper sa fii si tu la fel de comunicativa aici pe forum!!!Bine ai venit ,ai inceput sa lucrezi deja?
Money Makes the World Go Round
No avatar
Alexandra1990

Buna! In seara asta va fi prima noapte de munca. Sper sa fie bine. Multumesc pentru primirea calduroasa care mi-ati oferit-o.😍 spor la banuti si o seara buna! 😘
No avatar
Emanuelle

Buna Alexaandra ,nice to see u!!!
No avatar
raini

Bafta , Alexandra1990. Sa ai o noapte reusita si plina de banuti si membri de calitate. :D
No avatar
Filip

Sa ai grija ca prima impresie in fata camerei este foarte importanta, astfel in perioada de promotie iti intra multi membri cu banuti pe care daca ii impresionezi raman fideli o perioada luuunga. Asta depinde doar de tine. Mult succes! ;)
Daria

Bun venit aici pe forum si in acest domeniu! Iti doresc o noapte incurajatoare, asa cum ti-o doresti! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost, sa impartasesti si cu noi primele impresii :)
No avatar
DivaStudios

Buna! Imi cer scuze, deja am activitate pe forum dar am uitat sa ma introduc! Eu sunt noul trainer din DivaStudios, am lucrat 4 ani in domeniu si acum ajut fete sa faca mai multi banuti :)) Nu sunt aici sa "culeg" fete, avem personal si ne promovam destil de bine avand norocul sa fim in top 3 dintre cele mai bune studiouri legale din Timisoara, scopul meu aici este exclusiv pentru a ajuta restul fetelor cu sfaturi din propia experienta si cum domeniul evolueaza rapid caut si eu sfaturi ce va dati intre voi pentru a-mi putea ajuta fetele de aici in caz ca eu nu am trecut prin diferite situatii ce ele ar putea intampina. Sper sa ne intelegem bine!
No avatar
Alyona

buna:) am inceput acest job acum 2 saptamani...cu un singur site si mai exact xcams:D imi puteti recomanda alte site uri serioase..de preferat fara free... sau free cu admini seriosi...multumesc :*
No avatar
Darkblue

Buna seara! Sunt o mamica si imi doresc tare mult sa incep activitatea in video chat. Problema este ca sunt inca in CIC si nu stiu daca se merita sa renunt la concediu pentru a incepe sau nu... Am multe intrebari legate de videochat, daca ma poate ajuta cine prin mesaje private, multumesc. Nu vreau da fac aici un pomelnic. :-P
Scrie răspuns