Sa facem cunostinta!
-
Alexandra1990
Bine v-am gasit! Sunt Alexandra si sunt incepatoare! O zi buna va doresc!
-
Alexandra1990
Buna! In seara asta va fi prima noapte de munca. Sper sa fie bine. Multumesc pentru primirea calduroasa care mi-ati oferit-o.
spor la banuti si o seara buna! 
-
DivaStudios
Buna! Imi cer scuze, deja am activitate pe forum dar am uitat sa ma introduc! Eu sunt noul trainer din DivaStudios, am lucrat 4 ani in domeniu si acum ajut fete sa faca mai multi banuti
) Nu sunt aici sa "culeg" fete, avem personal si ne promovam destil de bine avand norocul sa fim in top 3 dintre cele mai bune studiouri legale din Timisoara, scopul meu aici este exclusiv pentru a ajuta restul fetelor cu sfaturi din propia experienta si cum domeniul evolueaza rapid caut si eu sfaturi ce va dati intre voi pentru a-mi putea ajuta fetele de aici in caz ca eu nu am trecut prin diferite situatii ce ele ar putea intampina. Sper sa ne intelegem bine!
Buna seara! Sunt o mamica si imi doresc tare mult sa incep activitatea in video chat. Problema este ca sunt inca in CIC si nu stiu daca se merita sa renunt la concediu pentru a incepe sau nu... Am multe intrebari legate de videochat, daca ma poate ajuta cine prin mesaje private, multumesc. Nu vreau da fac aici un pomelnic.