Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alina01

Stiu ca intial am zis ca nu vreau sa incerc acest gen de site-uri(mfc,CB),dar mi-a atras atentia CB.Initial m-am tot uitat la o fata pe care o stiam,care castiga bani frumosi.Dar astazi am dat peste o blonda,presupun ca era din SUA,m-am uitat in jur de o ora la ea,nu exagerez dar a facut in jur de 500 de dolari(10.000tok).Cel mai mare tips a fost de 2000 tok.Intrebarea mea este cum te poti ridica pe astfel de site?
No avatar
Razzor

Cat primeste un performer pt un credit pe F4f?
No avatar
Alexandra1990

Aici chiar nu mai posteaza nimeni? Haideti sa nu lasam topicul sa moara.:-(
No avatar
Alexandra1990

Pai de o luna nu a mai postat nimeni nimic,pana azi 😊 si nu as fi vrut sa fie ca pe alte forumuri,de 5-6luni nici o postare.😄oricum multumim styl ca esti aici si pentru sfaturile tale.😃
No avatar
raini

Buna , Alexandra1990. Bine ai venit pe Forum!

Din cate observ, subiectul nu s-a inchis si nici nu moare :D Se posteaza constant , iar acest lucru se aplica pentru toate subiectele de pe Forum.

Mult succes :)
Leticia

Si ca sa nu moara subiectul vreau sa va spun ca pe luna noiembrie am 23000 lei castig.In mare parte sunt bani facuti pe F4free,Jasmin si ImLive.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Camelia

Hello, Alexandra1990. Pe Forum se scriu mai tot timpul lucruri noi si interesante. Suntem la curent cu noutati si cu ce se mai intampla in acest domeniu.
No avatar
Alice

Leticia;5377 wrote: Si ca sa nu moara subiectul vreau sa va spun ca pe luna noiembrie am 23000 lei castig.In mare parte sunt bani facuti pe F4free,Jasmin si ImLive.

Felicitari!!! Asta inseamna sa ai experienta si sa intelegi site-urile pe care lucrezi. Este foarte important sa intelegem site-urile pe care lucram pentru a ne putea folosi de toate optiunile pe care le ofera si pentru a ne ajuta sa crestem.
No avatar
Emanuelle

Eu mai am un pic si te ajung Leticia, acum ca stiu cat ai facut sunt si mai motivata :)))),doar vin sarbatorile asa ca trebuie sa avem ce cheltui pe cadouri.:*
No avatar
Andrei85

Dupa ce mi-am pus la wishlist setul Onyx si Pearl si am reusit sa mi-l iau chiar mi-au crescut incasarile.Am membri cu carefolosesc pearl-ul si cu unii folosesc onyx-ul.Despre flashlight ce parere aveti???
Scrie răspuns