Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Stiu ca intial am zis ca nu vreau sa incerc acest gen de site-uri(mfc,CB),dar mi-a atras atentia CB.Initial m-am tot uitat la o fata pe care o stiam,care castiga bani frumosi.Dar astazi am dat peste o blonda,presupun ca era din SUA,m-am uitat in jur de o ora la ea,nu exagerez dar a facut in jur de 500 de dolari(10.000tok).Cel mai mare tips a fost de 2000 tok.Intrebarea mea este cum te poti ridica pe astfel de site?
-
Alexandra1990
Aici chiar nu mai posteaza nimeni? Haideti sa nu lasam topicul sa moara.
-
Alexandra1990
Pai de o luna nu a mai postat nimeni nimic,pana azi
si nu as fi vrut sa fie ca pe alte forumuri,de 5-6luni nici o postare.
oricum multumim styl ca esti aici si pentru sfaturile tale.
Leticia;5377 wrote: Si ca sa nu moara subiectul vreau sa va spun ca pe luna noiembrie am 23000 lei castig.In mare parte sunt bani facuti pe F4free,Jasmin si ImLive.
Felicitari!!! Asta inseamna sa ai experienta si sa intelegi site-urile pe care lucrezi. Este foarte important sa intelegem site-urile pe care lucram pentru a ne putea folosi de toate optiunile pe care le ofera si pentru a ne ajuta sa crestem.
Felicitari!!! Asta inseamna sa ai experienta si sa intelegi site-urile pe care lucrezi. Este foarte important sa intelegem site-urile pe care lucram pentru a ne putea folosi de toate optiunile pe care le ofera si pentru a ne ajuta sa crestem.