Stagnez la aceeasi suma.De ce nu castig mai mult si ce anume gresesc?
Membrii care sunt fideli unui anumit site, se obiscnuiesc cu aceleasi modele care sunt online, am observat ca multi cauta ceva nou, uneori ,ca sa ii atrag mai schimb pozele de la profil si refac pozele , oricum e bine sa ai sedinte foto periodice.Cand imi schimb pozele mai intra cate un membru ametit si ma intreaba daca sunt noua
)))
Money Makes the World Go Round
Jasminer, cred ca ai nevoie de ceva nou. Incearca sa vorbesti cu cei de la studio sa iti programeze o sedinta foto noua, teasere noi. Cauta sa iti achizitionzi cateva rochitele dragute si lenjerie sexi. Am observat ca imi castig trafic din discutii interesante, care tin membrii in camera din curiozitatea subiectului abordat.
Am auzit multe colege care se plangeau de exemplu de trafic, spuneau ca se plictisesc si stau pentru ca nu au trafic. Eu am descoperit ca traficul ti-l faci singura avand in vedere ca membrii se uita pe pagina ta si daca nu este nimic interesant trec mai departe, insa daca ii impresioneaza ceva raman in camera ta. Mi-au prins bine ce-i drept si trainingurile facute in studio cu cei de la site-uri, am invatat o groaza de chestii care nu mi-ar fi trecut prin cap ca m-ar putea ajuta, am pus in practica si am observat ca au mare dreptate. Omul cat traieste invata, mai ales ca am avut de invatat direct de la sursa.
Pot doar sa va anunt ca mi-au crescut castigurile consistent punand in practica toate sfaturile.
Atunci cand am perioade de acest gen,incerc sa-mi schimb tura,sa fac sedinte foto noi sau o schimbare de look.La mine a functionat mereu si am evoluat in timp,insa a fost nevoie de de multa munca,ore petrecute online si investitie continua in vestimentatie.
Cateodata o schimbare e benefica. Daca nu stiti de ce nu va mai merge bine sau ramaneti la aceeasi suma, inseamna ca este momentul sa faceti o schimbare, orice....sau sa luati o pauza si sa va puneti ordine in idei. Voi stiti cel mai bine ce aveti de facut.
Da, Filip, depinde si de schimbare, insa eu fac referire aici si la schimbarea ce tine de ordin psihologic, mental sau de modalitatea de gandire, nu doar la schimbarea exterioara, fizica sau vestimentara, cea care se observa cu ochiul liber. Nu trebuie sa ramanem la acelasi nivel, ci trebuie sa imbunatatim mereu cate ceva. In plus, schimbarea nu trebuie sa fie socanta. Putem face cate ceva progresiv, zi de zi, iar rezultatele sa sa vada pe termen lung.
In primul rand trebuie sa nu te stresezi, ci sa incerci sa faci ceva util in aceasta privinta si sa fii mai sigura pe tine.Nu-i nimic daca o parte din membrii vechi au disparut,apar altii noi,poate mult mai darnici.
.Gandeste totul intr-o maniera pozitiva,poate-i un semn ca trebuie sa faci o shimbare de look,sa mergi la shopping sau pur si simplu sa faci o schimbare in atitudinea pe care o ai un fata camerei.Zambeste mai des si o sa sa vina banutii!!!!
Buna jasminer,
Din ce am citit eu in potarea ta, nu e vorba de scadere ci de stagnare. Fie ca sunt 1500 lei, fie ca sunt 1000, te invarti in jurul unor sume destul de mici pentru un model cu experienta de 1 an. Nu pot sa nu fiu de acord cu Styl - cel mai probabil site-ul nu te reprezinta. Jasmin este un site foarte bun, Streamate la fel, insa sunt diferite, asa cum sunt si modelele. Trebuie sa il cauti pe cel care ti se potriveste si, odata ce l-ai gasit, vei descoperi ce sume se fac cu adevarat din videochat. Mult succes!
Din ce am citit eu in potarea ta, nu e vorba de scadere ci de stagnare. Fie ca sunt 1500 lei, fie ca sunt 1000, te invarti in jurul unor sume destul de mici pentru un model cu experienta de 1 an. Nu pot sa nu fiu de acord cu Styl - cel mai probabil site-ul nu te reprezinta. Jasmin este un site foarte bun, Streamate la fel, insa sunt diferite, asa cum sunt si modelele. Trebuie sa il cauti pe cel care ti se potriveste si, odata ce l-ai gasit, vei descoperi ce sume se fac cu adevarat din videochat. Mult succes!
Nu vindem vise; le sustinem si le indeplinim!