Evidenţiază-ţi decolteul cu ajutorul machiajului!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
raini

Da, barbatii trec direct la ce ii intereseaza. :))))))
Daria

Pai de ce nu? Eu cred ca sunt multi barbati la fel de fixisti in ceea ce priveste aspectul fizic. Sunt de apreciat cei care au grija de ei.
No avatar
Camelia

De multe ori m-am intrebat si eu daca barbatii chiar acorda importanta tuturor acestor detalii. Sunt superficiali sau atenti la nevoile noastre? Am si eu o dilema :)))) Dar cred ca va ramane o intrebare retorica, pentru ca barbatii sunt diferiti. Nu cred ca exista un raspuns precis.
Daria

Pana la urma sunt si femei mai neglijente cu aspectul fizic. Indiferent ca esti femeie sau barbat trebuie sa tii cont de aspectul fizic. Aspectul placut creste si stima de sine, fapt care duce si la cresterea castigurilor. ;)
Alessia

Camelia;5273 wrote: De multe ori m-am intrebat si eu daca barbatii chiar acorda importanta tuturor acestor detalii. Sunt superficiali sau atenti la nevoile noastre? Am si eu o dilema :)))) Dar cred ca va ramane o intrebare retorica, pentru ca barbatii sunt diferiti. Nu cred ca exista un raspuns precis.

Depinde de fiecare membru in parte...la urma urmei sunt barbati si in mare parte "ambalajul" este cel care conteaza, cel putin la prima vedere. Sunt si membri care cauta modele mai putin atrasi de aspectul fizic sperand sa descopere "diamantul ingropat in nisip".
No avatar
desire

adevarat daria! trebuie sa te aranjezi mereu ...nu neaparat pt cei din jur ...dar pt tine :)
No avatar
desire

depinde si de barbati si stilul lor Cami :) multora le place ca atunci cand se afiseaza cu tine in public tu sa vi asemenea unei vedete! :D altora doar sa te tina in casa ! parerea mea un barbat care isi tine femeia doar in casa la bucatarie nu stie sa o valoreze !
No avatar
anastasia

Ce frumos ai zis, Alessia !!! :"> "diamantul ingropat in nisip".
Daca si unii membri ar avea mai multa rabdare sa cunoasca modelul....Evident ca cei care sunt pe fuga si vor repede-repede in 10 secunde n-au nici cea mai vaga idee ce inseamna romantismul sau sa respecti o femeie. Ei vor ceva, acum, pe moment si gata, vor mai reveni cand mai simt nevoia. Sa ai timp sa cunosti o persoana, sa ii descoperi adevarata personalitate, nu doar ceea ce lasa sa se vada in Free Chat, sa patrunzi dincolo de denumirea de cam girl....e deja complex pentru unii.
No avatar
Camelia

Ai dreptate, desire. Insa in orice relatie, ambii parteneri trebuie sa aiba cate un cuvant de spus si in nici un caz nu trebuie sa existe sentimentul de superioritate-inferioritate. Este dreptul tau sa fii respectata si admirata. In caz contrar, pur si simplu renunti la relatie, nu e atat de greu. Eu pun demnitatea mai presus de orice.
No avatar
desire

da ai dreptate! aia nu-i relatie daca cineva ii superior! din pacate cam asa ii in multimea situatilor si femeile accepta conditiile astea ca cica tin la persoana aia! my opinion orcat ai tine trebuie sa te respecti tu pe tne ! deci bne punctat Cami! :*
Scrie răspuns