Deschidere studio
styl;5212 wrote: Sunt destule studiouri de lux amenajate in apartamente cu 5 camere la bloc din care 4 sunt efectiv pentru lucru si 1 pentru admin, nu vad ce este de ras in acest sens, de ras ar fi sa vezi un studio amenajat intr-o garsionera ori un ap. cu 2 camere .
Cand vorbesti de 5 camere e cu totul alta mancare de peste.Eu chiar am dat peste apartamente semidecomandate pe post de studio.Asta e tragic,eu una nu m-as increde in astfel de firme.Cand colaborezi cu un studio mare cu vechime,ai siguranta platii corecte si ca nu sunt folosite datelepersonale in alte scopuri.
Cand vorbesti de 5 camere e cu totul alta mancare de peste.Eu chiar am dat peste apartamente semidecomandate pe post de studio.Asta e tragic,eu una nu m-as increde in astfel de firme.Cand colaborezi cu un studio mare cu vechime,ai siguranta platii corecte si ca nu sunt folosite datelepersonale in alte scopuri.
Trebuie sa ai foarte mare incredere in persoana cu care doresti sa fii asociat, avand in vedere ca nu ai experienta in acest domeniu, cred ca ar fi bine sa stii cat mai multe...si mai ales, trebuie sa acorzi foarte mare atentie cheltuielilor, actelor si tot ceea ce mai tine de studio. Mult succes iti doresc!