Deschidere studio

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anastasia

Mult succes! Poate e mai greu la inceput, dar nu trebuie sa renunti. Nu e totul numai lapte si miere. Vor mai fi si momente grele, in care ai vrea sa renunti.
No avatar
Penelope

styl;5212 wrote: Sunt destule studiouri de lux amenajate in apartamente cu 5 camere la bloc din care 4 sunt efectiv pentru lucru si 1 pentru admin, nu vad ce este de ras in acest sens, de ras ar fi sa vezi un studio amenajat intr-o garsionera ori un ap. cu 2 camere .

Cand vorbesti de 5 camere e cu totul alta mancare de peste.Eu chiar am dat peste apartamente semidecomandate pe post de studio.Asta e tragic,eu una nu m-as increde in astfel de firme.Cand colaborezi cu un studio mare cu vechime,ai siguranta platii corecte si ca nu sunt folosite datelepersonale in alte scopuri.
No avatar
bug.dan

Trebuie sa ai foarte mare incredere in persoana cu care doresti sa fii asociat, avand in vedere ca nu ai experienta in acest domeniu, cred ca ar fi bine sa stii cat mai multe...si mai ales, trebuie sa acorzi foarte mare atentie cheltuielilor, actelor si tot ceea ce mai tine de studio. Mult succes iti doresc!
No avatar
raini

Unii ar spune ca in domeniul asta e super usor. Iti deschizi studio si incep sa curga banii. Nu e chiar asa. Banii nu vin repede, usor, fara munca si efort. Ca sa vezi rezultate trebuie sa lucrezi pe branci.
Clara

Eu nu as fi de acord sa fiu asociata, ori imi deschid singura un studio, ori nimic. Nu am incredere in nimeni, mai ales cand este vorba de bani multi.
Scrie răspuns