Idei pentru Craciun
Penelope;5202 wrote: Ofer si eu 2 variante de costumatie pentru sarbatori barbatilor care fac videochat.Una e varianta cuminte iar cealalta e cea hot.
Mda, varianta a 2-a mi-ar place
. O sa-mi achizitionez si eu un costumas de genul pentru trunchi.B-)
Mda, varianta a 2-a mi-ar place
Eu voi folosi rochite rosii, elegante, la care voi asorta pantofi pe masura. Decorul va fi alb, cu stelute argintii si cateva baloane colorate.
Mi-am achizitionat deja o rochita, care arata asa:
Probabil unii vor spune ca nu e ultra-sexy. Depinde de gusturi :"> Prefer rochiile elegante, de bun-simt, pentru ca asa sunt si eu si exact asa ma comport si in fata camerei.
Mi-am achizitionat deja o rochita, care arata asa:
Probabil unii vor spune ca nu e ultra-sexy. Depinde de gusturi :"> Prefer rochiile elegante, de bun-simt, pentru ca asa sunt si eu si exact asa ma comport si in fata camerei.
Cautand tinute, pantofi si lucruri ce tin de decor, am dat peste un site destul de interesant zic eu, cu idei referitoare la decorarea camerei pentru Craciun. Unele dintre ele se potrivesc de minune cu activitatea noastra. Va las mai jos linkul, poate va este de folos:
http://www.examiner.com/slideshow/50-bedrooms-decorated-with-christmas-lights
http://www.examiner.com/slideshow/50-bedrooms-decorated-with-christmas-lights
Cam putine optiuni de costume pentru barbati cu tematica de Craciun...care sa si mearga bine in domeniu. Cele pe care le-am gasit pe internet nu au posibilitatea de a comanda si din Romania, oricum, mai caut...momentan am gasit cateva "coistumatii" care mi-ar placea.
Clara;5271 wrote: Este superba, Anastasia! De unde ai cumparat-o ca vreau si eu ceva asemanator dar pe alb imaculat. As vrea sa fie ca un fulg. 
Rochita am cumparat-o de la Chotronette. Gasesti pe Internet toate informatiile necesare. Pe site-ul lor sunt foarte multe rochite, chiar si pe alb, asa cum ai spus tu ca iti doresti. Ai si varianta de a merge in Showroom-ul lor, unde e raiul rochiilor. :">
Rochita am cumparat-o de la Chotronette. Gasesti pe Internet toate informatiile necesare. Pe site-ul lor sunt foarte multe rochite, chiar si pe alb, asa cum ai spus tu ca iti doresti. Ai si varianta de a merge in Showroom-ul lor, unde e raiul rochiilor. :">