noiembrie

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
nympho90

va salut! sunt singurul caruia ii merge foarte prost sesiunea asta? am observat o diferenta foarte mare in ultima saptamana!
Leticia

Buna,este intr-adevar este o perioada mai grea dar nici asa tragic nu este.Sunt momente mai slabute cand e bine sa fim inventive si rabdatoare :)
Money Makes the World Go Round
No avatar
raini

E asa si asa. Nu extraordinar de bine sau pe cat as vrea sa mearga, da' e in regula. Cu siguranta o sa isi revina.
No avatar
Ilinca

Buna,nympho90!Mi-a mers si mie cam rau in urma cu cateva zile,dar ieri si alaltaieri am recuperat.Sunt zile si zile,dar cel mai important este sa ne ambitionam si sa trecem peste perioadele mai grele.:)
Daria

Probabil se pregatesc oamenii de sarbatori :) Daca exclud membrii fideli, intr-adevar e mai grelut perioada asta. Par destul de goale camerele, membrii noi destul de greu de atras, de mulat :(
Rebeca

Am vazut un costumas sexi de om de zapada :D, ma gandeam sa ma imbrac in felul acesta si sa imi iau niste fulgi mari albi pe lenjerie rosie.;) Hi hi hi!!!
No avatar
Penelope

Mie imi merge foarte bine chiar, nu am observat sa imi scada castigurile.Pe Imlive a inceput sa-mi mearga si mai bine.Am observat ca membrii sunt foarte seriosi si au privaturi lungi fara cerinte exigente.
No avatar
Camelia

Sa fim seriosi, sunt perioade si perioade. Normal ca am vrea sa castigam mereu sume mari de bani, sau din ce in ce mai multi bani, dar la fel de bine se poate intampla sa mearga mai slab, din varii motive.
Scrie răspuns