Make-up-ul ajuta la depresie!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Alessia

Antonia;5058 wrote: Am inteles ca trebuie tatuate de doua ori la o distanta de cateva saptamani. Asa este? In ce consta intretinerea? Cat timp a durat vindecarea? Cum au aratat dupa ce le-ai tatuat? S-a facut coaja? :D

Da, este necesara tatuarea in 2 etape la interval de cateva saptamani. Imediat dupa tatuare, pielea din jurul sprincenelor este putin inflamata dar se poate iesi din casa, se pot continua activitatile obisnuite. Dupa 2-3 zile se formeaza mici cojite albe pe care este indicat sa le tratam cu o crema hidratanta si nu trebuiesc rupte.
Oricum, imediat dupa tatuare "modelul" sprincenelor este ceva mai intens dar odata cu caderea cojitelor se mai estompeaza din intensitate si poate putin din grosime, aratand astfel mai naturale. Perioada de exfoliere dureaza maxim 7 zile. Imi poti trimite un mesaj privat pentru a iti spune numele salonului la care am fost eu :).
No avatar
bug.dan

Stiu ca mai nou se poate face si implant de sprincene, dar nu stiu cine ar fi dispus/dispusa sa incerce. Banuiesc ca acest lucru ar fi o alegere in cazuri extreme, sincer eu nu as opta nici macar pentru tatuarea lor...o parea natural, dar cine se uita cu atentie cu siguranta isi va da seama ca nu este chiar asa.
No avatar
printzesa.mik

In general banii ma ajuta sa ies din depresii:)))),dar si make-up-ul sau shoppingul imi ofera cam aceleasi satisfactii.Hmmm,intr-adevar daca nu sunt bani,trec la machiaj si apoi ma loghez pentru a-mi umple contul bancar.Sunt o fire luptatoare si gasesc in orice situatie neplacuta un gram de optimism care ma ajuta sa merg mai departe.
No avatar
raini

Depinde si de depresie sau de felul in care te simti. Cu totii am avut momente dificile, cand ne simteam neajutorati si cu moralul la pamant. Cand mi se mai intampla sa trec prin astfel de clipe, prefer sa fiu eu cu mine, cu gandurile mele, sa ma linistesc si sa imi revin. Nu prea ma ajuta mai nimic, nici banii, nici logarea, nici cumparaturile in exces. Si chiar nu stiu daca si in ce masura cumparaturile m-ar ajuta, dimpotriva...Ar fi un fel de shopping compulsiv, o boala a cumparaturilor, care nu alunga depresia, dar iti goleste cardul. Mda, fiecare cu metodele sale.
Scrie răspuns