Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Antonia;5058 wrote: Am inteles ca trebuie tatuate de doua ori la o distanta de cateva saptamani. Asa este? In ce consta intretinerea? Cat timp a durat vindecarea? Cum au aratat dupa ce le-ai tatuat? S-a facut coaja?
Da, este necesara tatuarea in 2 etape la interval de cateva saptamani. Imediat dupa tatuare, pielea din jurul sprincenelor este putin inflamata dar se poate iesi din casa, se pot continua activitatile obisnuite. Dupa 2-3 zile se formeaza mici cojite albe pe care este indicat sa le tratam cu o crema hidratanta si nu trebuiesc rupte.
Oricum, imediat dupa tatuare "modelul" sprincenelor este ceva mai intens dar odata cu caderea cojitelor se mai estompeaza din intensitate si poate putin din grosime, aratand astfel mai naturale. Perioada de exfoliere dureaza maxim 7 zile. Imi poti trimite un mesaj privat pentru a iti spune numele salonului la care am fost eu .
Stiu ca mai nou se poate face si implant de sprincene, dar nu stiu cine ar fi dispus/dispusa sa incerce. Banuiesc ca acest lucru ar fi o alegere in cazuri extreme, sincer eu nu as opta nici macar pentru tatuarea lor...o parea natural, dar cine se uita cu atentie cu siguranta isi va da seama ca nu este chiar asa.
In general banii ma ajuta sa ies din depresii:)))),dar si make-up-ul sau shoppingul imi ofera cam aceleasi satisfactii.Hmmm,intr-adevar daca nu sunt bani,trec la machiaj si apoi ma loghez pentru a-mi umple contul bancar.Sunt o fire luptatoare si gasesc in orice situatie neplacuta un gram de optimism care ma ajuta sa merg mai departe.
Depinde si de depresie sau de felul in care te simti. Cu totii am avut momente dificile, cand ne simteam neajutorati si cu moralul la pamant. Cand mi se mai intampla sa trec prin astfel de clipe, prefer sa fiu eu cu mine, cu gandurile mele, sa ma linistesc si sa imi revin. Nu prea ma ajuta mai nimic, nici banii, nici logarea, nici cumparaturile in exces. Si chiar nu stiu daca si in ce masura cumparaturile m-ar ajuta, dimpotriva...Ar fi un fel de shopping compulsiv, o boala a cumparaturilor, care nu alunga depresia, dar iti goleste cardul. Mda, fiecare cu metodele sale.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”