Sfaturi
Buna tuturor. O sa incep prin a va povesti intamplarea mea. Acum 2 luni am decis ca ar fi o investitie buna sa ma apuc de acest job. Am investit in jur de 3k euro in tot ce e nevoie calc, lumini, haine, poze etc. Am inceput pe jasmin, a fost destul de greu la inceput pot sa recunosc dar in decurs de o luna jumate am facut 1,500 $. acum 2 saptamani insa cand treburile mergeau mai bine am primit to felul de videoclupiru de la diversi colegi cu mine din privat si ,,stirea,, a rasunat pe la toti cunoscutii. am analizat si treaba a fost ca ei practic nu mi intrasera i privat, doar se folosisera de aceles ,, teasere,, gratis. nu stiam de aspectul asta la jasmin si se pare ca am aflat prea tarziu. am ezitat sa mai intru 2 saptamani ,dar nu vreau sa renunt din cauza gurilor rele. intrebarea mea ar fi ce siteuri imi mai recomandati tinand cont ca sunt oarecum incepatoare si astept si alte sfaturi. mersi ;;):x
Buna, gina1. 
Eu iti recomand Flirt4Free. Un site serios, cu trafic de calitate si membri cu banuti. Ai foarte multe optiuni, prin urmare ai toate sansele de a reusi.
In ceea ce priveste gura lumii, proverbul dat exemplu de styl este foarte potrivit pentru situatia ta. As mai adauga: " Nu mor caii cand vor cainii". Mult succes si incearca sa fii independenta, puternica si sa te gandesti mai mult la tine, si nu la ce spun cei din jurul tau. >:D<
Eu iti recomand Flirt4Free. Un site serios, cu trafic de calitate si membri cu banuti. Ai foarte multe optiuni, prin urmare ai toate sansele de a reusi.
In ceea ce priveste gura lumii, proverbul dat exemplu de styl este foarte potrivit pentru situatia ta. As mai adauga: " Nu mor caii cand vor cainii". Mult succes si incearca sa fii independenta, puternica si sa te gandesti mai mult la tine, si nu la ce spun cei din jurul tau. >:D<
A face Videochat fara sa stii engleza la un nivel de bun-simt = pierdere de vreme, de energie si evident, de bani. Cat priveste site-urile, opinia personala nu trebuie confirmata sau infirmata de alte persoane. E pur si simplu o recomandare. Daca unui model nu i se potriveste un anumit site, la fel de bine eu pot face sume foarte mari pe site-ul respectiv, deci nu ar trebui sa generalizam, cu atat mai mult in situatia in care persoana este la inceput de drum si are nevoie de sfaturi/indrumari etc.
Cunosc limba engleza foarte bine pot spune. mi se pare normal ca fiecare persoana este diferita asadar si siteurile se muleaza diferit pr fiecare. fiind noua nu stiu toate siteurile. ideea era sa aflu pareri si voi vedea singura pe viitor care mi se potriveste cel mai bine.
Flirt4Free si ImLive iti ofera destul de multe "unelte" de care sa te ajuti si sa poti face multi banuti. La inceput pot parea mai greoaie, dar daca le acorzi atentie, le rasfoiesti amanuntit, sau ceri ajutorul cuiva care sa te poata invata cum sa faci bani pe ele, cu siguranta vei ramane placut impresionata.
Mult succes si sper sa ne reauzim curand cu vesti bune
Mult succes si sper sa ne reauzim curand cu vesti bune