Sfaturi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
gina1

Multumesc pt sfaturi :x . am cont pe streamate de cam o saptamana si este chiar super bine, sper din tot sufletul sa nu mai dau de romanii rau intentionati :(
No avatar
bug.dan

gina1;5233 wrote: Multumesc pt sfaturi :x . am cont pe streamate de cam o saptamana si este chiar super bine, sper din tot sufletul sa nu mai dau de romanii rau intentionati :(

In principal este bine sa tii cont de faptul ca pentru a nu atrage romani este bine sa nu asculti muzica romaneasca, sa nu vorbesti in limba romana daca stii ca esti in free chat si membrii te pot auzi. Am mai vazut modele care vorbesc la telefon, il dau pe speacker si vorbesc in limba romana mergand pe ideea ca "oricum membrii nu inteleg"...ceea ce poate fi o greseala deoarece sunt multi romani plecati in strainatate si in timpul liber pot intra pe astfel de site-uri cautand romance cu care sa mai schimbe 2 vorbe si nu numai.
No avatar
bug.dan

Oricum, eu iti recomand sa incerci si Flirt4Free, trebuie sa ai bine pus la punct totul in ceea ce priveste profilul si, desigur, sa ii dai o sansa deoarece poti castiga foarte multi bani pe el. Poate deveni site-ul principal in ceea ce priveste venitul tau chiar si ca model nou pe acest site. In plus, cei de la Flirt4Free, daca observa ca iti merge foarte bine si te ridici repede in top, ei te vor ajuta si mai mult oferind mai mult trafic si iti vor aduce la cunostinta orice oportunitate pentru a iti depasi limitele.
No avatar
gina1

Ohhh. Dar cate nu am vazut si eu. Si ma gandeam intr-un fel" bravo lor" ca nu le intereseaza parerea lumii. Dar as vrea sa am o viata normala in afara jobului. Nu ascult muzica romaneasca si cu telefonul nici nu stiam ca se permite:)) deci e ok. Mersi de sfaturi
No avatar
gina1

As vrea sa incerc sa fac pe doua siteuri acum ca am mai inteles cum este mersul lucrurilor, dar nu prea stiu cum ... :)) si nu stiu daca e mai ok sau nu sa faci pe mai multe .
No avatar
gina1

Asa cred , ca este ok contul. Cu toate descrierile si albume foto si etc am " excellent" la toate cerintele
Rebeca

De unde vor sti cei de la Streamate ca eu lucrez si pe alte conturi? Ok...si cei de la Jasmin cer exclusivitate...
Nord

Rebeca;5347 wrote: De unde vor sti cei de la Streamate ca eu lucrez si pe alte conturi?

Daca lucrezi in acelasi timp pe mai multe site-uri o sa trebuiasca sa folosesti un splitcam iar ei (mai degraba softul lor) o sa vada ca sursa video-ului este o camera virtuala nu una reala si automat o sa te scada pe pagina , mai nou cu noul encoder nu poti folosi nici un fel de splitcam , in schimb poti sa lucrezi pe cate site-uri vrei cand nu esti pe
streamate ca nu au cum sa afle ! Dar asta e valabil cam pe majoritatea site-urilor , lucreaza doar pe un singur site oricare ar fi el fara splitcam si o sa vezi diferente majore in ceea ce priveste traficul si incasarile !
Multa bafta !
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns