Idei pentru Craciun

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

Mai avem putin si vine Craciunul, ma gandesc cum sa-mi decorez ambientul cu cat mai mult alb si verde.:D Vreau sa-mi cumpar un costum de craciunita din catifea rosie si blanita alba, astfel voi iesi in evidenta cat mai bine.;)

Rebeca

Super idee, trebuie gasita o tematica. ;) Cred ca voi fi regina ghetii si poate voi avea si un omulet de zapada cu dildo in decor :D... aveti idee unde pot gasi?
No avatar
Camelia

Voi cauta decoratiuni speciale si voi incerca sa am un decor specific sarbatorilor de iarna. ;;)
Carina

A fost necesar doar sa citesc titlul subiectului pentru a ma binedispune.O sa ma costumez in Craciunita,probabil voi asculta colinde,pentru a mai descreti fruntile membrilor.Voi crea o atmosfera ,,calduroasa'' si o sa incerc sa le dezghet inimile.
Clara

Cred ca imi voi imbraca trunchiul meu de silicon in Mos Craciun. ;)
No avatar
Camelia

Mai bine as cauta un Mos-Craciun, care sa aiba incorporat si un dildo. Daca nu gasesc, improvizez eu ceva :">Sunt importante si decoratiunile, dar sa nu uitam de accesoriile specifice videochatului. Cred ca membrilor le va placea.
No avatar
Filip

Fetelor, observ ca de Craciun lucrati la cuplu cu Mosul? :))))))))))))))))
No avatar
Camelia

Carina;4960 wrote: A fost necesar doar sa citesc titlul subiectului pentru a ma binedispune.O sa ma costumez in Craciunita,probabil voi asculta colinde,pentru a mai descreti fruntile membrilor.Voi crea o atmosfera ,,calduroasa'' si o sa incerc sa le dezghet inimile.

Sa le dezgheti inimile si cartile de credit. :))
Clara

Vorbeam de perioada Craciunului, nu fix pe 24 decembrie la ora 20:00 cand bate limba mare peste limba mica si vine Mosul, primim colindatorii bla bla bla :)))))) Vezi tu, Styl? Trebuie sa gandesti in ansamblu si sa-i acccepti pe cei din jur.
No avatar
bug.dan

Mda...pai cred ca o sa ma costumez in ren :)).....nu pot fi Craciunita si nici MosCraciun....sunt destui mosi pe site-uri :)). O sa fiu fratele horny al lui Rudolph, el cu nasul rosu, eu cu .... altceva rosu =))))

Scrie răspuns