Cele mai de succes tinute in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alice

Da, Alessia, cel mai mult ma atrag lenjeriile de culoare neagra deoarece simt ca ofera un plus de mister. In ultima vreme am o afinitate pentru tinutele din latex...sau combinate cu latex, este mai kinky :P.

No avatar
ReGina

Cu primii banuti mi-am imbogatit garderoba.In continuare,investesc in imaginea mea.Ah! Ce bine cade o lenjerie de calitate, pe o piele ingrijita si bronzata!Daca o sa continui in acest ritm cu banutii,vreau sa-mi cumpar cateva produse de la Agent Provocateur.

No avatar
bug.dan

styl;4110 wrote: Poti sa ai cele mai sexy tinute din lume pe tine si sa fi cel mai hot model online, totul este degeaba daca...te dezbraci in 2 secunde...

Depinde de fiecare model in parte sa faca membrul sa stea cat mai mult in pvt. Sunt si membri care doresc sa te dezbraci in secunda 2 dar sunt si membri care apreciaza astfel de tinute si care stiu ca modelul trebuie lasat sa isi faca "numarul"...nu degeaba se numeste "erotic show".
Indiferent de membrii peste care un model poate da, este clar ca un model "complet" (cu tinute frumoase, ingrijita, profil pus la punct etc) va fi mai sus decat restul modelelor.
In plus, si tinutele ajuta modelul sa atraga membrii in pvt... chiar daca mai sunt si unii care vor totul repede, asta nu inseamna ca nu trebuie sa se mai puna accent pe felul in care se prezinta modelul in fata camerei (cred ca s-a discutat intr-un alt subiect despre discrepanta ce apare intre pozele de pe profil si ceea ce vede membrul cand intra in camera modelului - trebuie sa fie pe masura asteptarilor, altfel nici macar membri care vor in secunda 2 nu vor mai exista in camera respectivului model).
No avatar
Tanya

Alessia;4067 wrote: Foarte frumoase tinutele, am observat ca preferi mai mult negrul....body-ul din latex imi place foarte mult, chiar ca este ceva mai diferit fata de ceea ce am vazut in general la modelele de pe site-uri.
Mie imi plac foarte mult lenjeriile din dantela. Personal, dantela imi transmite senzualitate, inocenta si rafinament...asta vreau sa vada si membrii cand intra in camera mea.

De exemplu, aceasta lenjerie imi place foarte mult, pe langa faptul ca transmite toate cele 3 elemente mentionate, avantajeaza trupul oricarei femei, creaza iluzia optica de subtiere.

Recomand ca in principal sa se achizitioneze seturi, tinuta fiind completa arata senzational.

Pentru zile calduroase si nebunatice, recomand ingerasilor o astfel de lenjerie. Mi-am cumparat si eu una de curand, dar pe roz.

Alice, sunt geniale primele doua. De la ce firma sunt sau de pe ce site le-ai luat? Mersi frumos!
No avatar
anastasia

De regula aleg tinute cu care fac senzatie. Unii membri prefera tinute mai simple, care scot in evidenta trasaturile fizice. Cand aleg o tinuta simpla, make-up-ul trebuie sa fie de efect. In schimb, daca aleg o tinuta mai sofisticata, prefer sa fiu machiata mai simplu. Ideea este sa plusezi fie cu vestimentatie, fie cu make-up/coafura, niciodata toate trei in acelasi timp, pentru ca este prea mult (din punctul meu de vedere). Va dau doua exemple de tinute:

*

*
No avatar
anastasia

La inceputul saptamanii care tocmai s-a incheiat mi-am comandat o rochie de pe un site si vineri a si ajuns coletul. Sunt foarte incantata, iar membrii au adorat-o.
Modelul rochiei este acesta:

No avatar
IsaBella

Bubu2014;938 wrote: Mi se pare interesant trunchiul cu penis si sex machine,cred ca membrii ar fi foarte incantati..Problema este ca nu imi pot permite asa ceva,sunt scumpe!!!!

Nu-mi dau seama cum arata acel trunchi cu penis :))
Vreun link ceva?
Scrie răspuns