Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Da, Alessia, cel mai mult ma atrag lenjeriile de culoare neagra deoarece simt ca ofera un plus de mister. In ultima vreme am o afinitate pentru tinutele din latex...sau combinate cu latex, este mai kinky :P.
Cu primii banuti mi-am imbogatit garderoba.In continuare,investesc in imaginea mea.Ah! Ce bine cade o lenjerie de calitate, pe o piele ingrijita si bronzata!Daca o sa continui in acest ritm cu banutii,vreau sa-mi cumpar cateva produse de la Agent Provocateur.
styl;4110 wrote: Poti sa ai cele mai sexy tinute din lume pe tine si sa fi cel mai hot model online, totul este degeaba daca...te dezbraci in 2 secunde...
Depinde de fiecare model in parte sa faca membrul sa stea cat mai mult in pvt. Sunt si membri care doresc sa te dezbraci in secunda 2 dar sunt si membri care apreciaza astfel de tinute si care stiu ca modelul trebuie lasat sa isi faca "numarul"...nu degeaba se numeste "erotic show". Indiferent de membrii peste care un model poate da, este clar ca un model "complet" (cu tinute frumoase, ingrijita, profil pus la punct etc) va fi mai sus decat restul modelelor. In plus, si tinutele ajuta modelul sa atraga membrii in pvt... chiar daca mai sunt si unii care vor totul repede, asta nu inseamna ca nu trebuie sa se mai puna accent pe felul in care se prezinta modelul in fata camerei (cred ca s-a discutat intr-un alt subiect despre discrepanta ce apare intre pozele de pe profil si ceea ce vede membrul cand intra in camera modelului - trebuie sa fie pe masura asteptarilor, altfel nici macar membri care vor in secunda 2 nu vor mai exista in camera respectivului model).
Alessia;4067 wrote: Foarte frumoase tinutele, am observat ca preferi mai mult negrul....body-ul din latex imi place foarte mult, chiar ca este ceva mai diferit fata de ceea ce am vazut in general la modelele de pe site-uri.
Mie imi plac foarte mult lenjeriile din dantela. Personal, dantela imi transmite senzualitate, inocenta si rafinament...asta vreau sa vada si membrii cand intra in camera mea.
De exemplu, aceasta lenjerie imi place foarte mult, pe langa faptul ca transmite toate cele 3 elemente mentionate, avantajeaza trupul oricarei femei, creaza iluzia optica de subtiere.
Recomand ca in principal sa se achizitioneze seturi, tinuta fiind completa arata senzational.
Pentru zile calduroase si nebunatice, recomand ingerasilor o astfel de lenjerie. Mi-am cumparat si eu una de curand, dar pe roz.
Alice, sunt geniale primele doua. De la ce firma sunt sau de pe ce site le-ai luat? Mersi frumos!
De regula aleg tinute cu care fac senzatie. Unii membri prefera tinute mai simple, care scot in evidenta trasaturile fizice. Cand aleg o tinuta simpla, make-up-ul trebuie sa fie de efect. In schimb, daca aleg o tinuta mai sofisticata, prefer sa fiu machiata mai simplu. Ideea este sa plusezi fie cu vestimentatie, fie cu make-up/coafura, niciodata toate trei in acelasi timp, pentru ca este prea mult (din punctul meu de vedere). Va dau doua exemple de tinute:
La inceputul saptamanii care tocmai s-a incheiat mi-am comandat o rochie de pe un site si vineri a si ajuns coletul. Sunt foarte incantata, iar membrii au adorat-o.
Modelul rochiei este acesta:
Bubu2014;938 wrote: Mi se pare interesant trunchiul cu penis si sex machine,cred ca membrii ar fi foarte incantati..Problema este ca nu imi pot permite asa ceva,sunt scumpe!!!!
Nu-mi dau seama cum arata acel trunchi cu penis )
Vreun link ceva?
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”