Sedinte foto la indigo!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alice

Mai exista si greseala ca modelul sa aiba mai multe poze in aceeasi incapere (eventual cu acelasi perete sau canapea) si doar pozitia sa fie schimbata. Devine plictisitor sa vezi in fiecare poza acelasi background....cum se intampla uneori pe Facebook cand o persoana face zeci de poze stand pe canapea intr-un club dar in diferite ipostaze si asteptandu-se sa primeasca like-uri la fiecare dintre ele. Cine are rabdarea sa se uite la toate pozele respective? :))
No avatar
Antonia

Pentru aceste situatii eu nu gasesc doar fotografii de vina. De cele mai multe ori modelele sunt cele care nu sunt dispuse sa coopereze, sa fie dezinhibate, sa aloce mai mult timp, mai mult interes pentru aceste sedinte foto. Pe multe dintre ele nu le intereseaza, vor repede, fara sa fie deranjate prea mult, fara sa se deplaseze, fara sa investeasca prea multe resurse. :(
No avatar
Filip

Barbatii sunt atrasi de rosu, tocamai pentru ca da un aer senzual,nu am vazut niciodata un barbat care sa nu fie atras de o femeie care arata bine si este imbracata intr-o lenjerie rosie, eventual din dantela. La fel cum femeile imbracate in alb sunt invaluite in inocenta si mister. :D
Leticia

Google-ing the internet am dat peste ceva dragut care poate fi de ajutor in alegerea unor pozitii elegante in fata aparatului foto.

Money Makes the World Go Round
No avatar
Camelia

Indiferent unde si cum sunt facute pozele, nu trebuie sa uitam cel mai important aspect: cand suntem online sa incercam sa aratam aproximativ ca in pozele de pe site-uri. Sa nu fie o diferenta colosala.
Rebeca

Exact!!! ar fi culmea sa apari in poze diva de la A la Z si cand te loghezi sa fii nespalata pe cap si cu tenul lucios. Saracul membru se sperie total daca se uita la profil si apoi intra in camera ta. #:-S
No avatar
Ilinca

Uneori,fara sa realizam,ajungem sa imitam persoanele de langa noi si activitatea acestora.Asa este,modelele au un aspect comun,sedintele foto sunt asemanatoare iar membrii probabil vor sa vada unicitate.
No avatar
raini

Atat fotograful, cat si modelul, trebuie sa dea dovada de creativitate si imaginatie. Sa lucreze impreuna pentru ca rezultatul sa fie de exceptie.
Leticia

Am mai gasit niste poze super profesioniste si sincer la urmatoarea sedinta mi-a venit indeea sa ma folosesc de o palarie,manusi,blugi si fum...de tigara.Mi se par super classy voua nu?

Money Makes the World Go Round
No avatar
Antonia

Ideea este ca aceste fotografii trebuie sa redea personalitatea modelului prin pozitii, tinute, etc.
Scrie răspuns