Trei caracteristici feminine carora barbatii nu le pot rezista

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Filip

Mda, ca barbat este normal sa fii sedus de acest tip de femeie. Este clar ca are experienta... B-) si este cautata de barbati. Ar ajuta mult in Parlament pentru destresarea parlamentarilor (colegilor de munca).
Carina

Consider ca barbatii sunt atrasi in primul rand de aspectul fizic,apoi observa alte caracteristici ale femeilor.Hmmmm,cand un barbat este atras de zambetul unei femei cred ca deja vorbim de sentimente,ceea ce in cazul membrilor de pe site-uri nu prea este posibil.Intr-adevar,mai sunt membri care sustin ca s-au indragostit,insa probabil spun aceste lucruri si altor modele.
Alessia

Carina, cu siguranta membrii de pe site-uri spun multor modele ca sunt indragostiti, uneori chiar nu pot intelege de ce spun asta deoarece este destul de clar ca sunt vorbe in vant. Mai bine ar face niste complimente cu bun gust daca tot le place ceea ce vad.
Rebeca

Ai mare dreptate styl, fiecare femeie este frumoasa in stilul ei, nu prea ai cum compara 2 femei...de altfel acelasi lucru il gandesc si eu de exemplu despre barbati, nu-i poti compara niciodata, fiecare este diferit si are stilul lui. ;)
No avatar
Alice

Este clar ca nu poti compara 2 persoane, fiecare om este unic.....atat prin plusurile cat si prin minusurile pe care le are. Dar revenind la subiectul "trei caracteristici feminine carora barbatii nu le pot rezista", depinde despre ce fel de barbati vorbim :)). Sunt barbati care cauta o femeie frumoasa de la "mama natura", altii cauta femeia "Barbie", iar altii cauta doar frumusetea interioara.
No avatar
Bianca

Cred ca aia care prefera frumusetea interioara sunt cei ai castigati ca gasesec destul de usor, dupa proverbul ''nu conteaza cum arati, sufletul conteaza'', dar ma gandesc ca daca sufletul e ascuns in grasime, il mai gasesc membrii? :))))
Alessia

Bianca;5697 wrote: Cred ca aia care prefera frumusetea interioara sunt cei ai castigati ca gasesec destul de usor, dupa proverbul ''nu conteaza cum arati, sufletul conteaza'', dar ma gandesc ca daca sufletul e ascuns in grasime, il mai gasesc membrii? :))))

Bianca, sunt barbati care au un astfel de fetish. Acestia resping normele socio-culturale din punct de vedere fizic iubind astfel femeile care sufera de obezitate morbida. In unele cazuri, acest fetish duce la extrem si considerand ca femeia mult iubita nu are suficient de multe kilograme, face tot posibilul in a ajuta castigarea acestora. Sunt multe cazuri de acest gen, in special in SUA.
No avatar
ReGina

Barbatii nu pot rezista femeilor frumoase in primul rand.Apoi acestia sunt atrasi de atitudinea,zambetul si aura pozitiva a partii feminine.Cu siguranta le apreciaza pe cele care stiu sa asculte si sunt de acord cu ei.
Scrie răspuns