Ce li se pare bărbaţilor irezistibil la o femeie

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

1. Prietena bună

Mulți bărbați își doresc să aibă cu cine să-și împartă grijile și să primească sprijin necondiționat din partea iubitelor lor. Este important ca partenerii dintr-un cuplu să se destăinuie unul altuia și să încerce să-și rezolve problemele împreună, scrie fabuloase.ro.

2. Femeia independentă

Bărbații nu acceptă ca femeia să depindă de ei. Iubesc acele femei care știu ce vor de la viață, au o carieră și pasiuni. Este grozav când puteți împărtăși noi hobby-uri și învăța lucruri noi împreună. Nu este însă nevoie să petreceți fiecare minut împreună, pentru există riscul să vă sufocați unul pe celălalt.

3. Femeia drăguță

Mulți bărbați se simt atrași de femeile drăguțe și sufletiste. Totodată, adoră umorul de calitate și buna dispoziție, deci dacă ești una dintre acele femei care știe să rezolve problemele cu un zâmbet larg pe buze, atunci e perfect.

4. Femeia îngăduitoare

Bărbații tind să reacționeze urăt când sunt sub presiune. Nu acceptă să fie forțați să facă lucruri care nu le aduc nici o satisfacție. Acordă-i puțină intimitate. Cu toții avem nevoie să fim singuri câteodată. Nu îl suna din oră în oră.

5. Luptătoarea pentru egalitate

Dacă ești una dintre acele femei care crede că bărbații și femeile sunt egali, atunci ești pe placul lor. Ei apreciază femeile care au aceleași drepturi și responsabilități ca și ei. Nu mai trăim în era în care doar bărbatul trebuia să întrețină familia, ci în cea în care femeia muncește din greu pentru că vrea o carieră de succes.

6. Vocea rațiunii

Femeile inteligente sunt foarte atrăgătoare. De ce? Pentru că sunt mature, știu ce vor și spun ce gândesc. Mai mult, maturitatea te ajută să gestionezi cu calm situațiile critice, fără a dramatiza. Totuși, femeile de tipul ăsta spun întotdeauna ce nu le place și condamnă comportamentele necorespunzătoare, pentru că vor să schimbe lucrurile în bine.

7. Femeia sexy

Sexy fără a arăta vulgară – asta este rețeta succesului pentru a-i atrage pe bărbați. Toate femeile au anumite părți ale corpului pe care le iubesc și altele pe care le urăsc. Deci, ar fi bine să îți scoți în evidență atuurile fizice, dar într-o manieră elegantă, pentru că nu ai vrea ca iubitul tău să se simtă rușinat de comentariile celorlalți. Bărbații adoră femeile care se comportă și se îmbracă ca niște doamne.

8. Femeia manierată

Nimic nu e mai rușinos decât o cină cu apropiații iubitului tău la care să te faci de râs. Deci, o femeie manierată va fi întotdeauna o opțiune mai bună decât una lipsită de stil.

9. Cel mai înrăit fan

Iubitul tău își dorește să-l sprijin necondiționat. Adoră să fie complimentat pentru felul cum arată și pentru realizările sale, deci, dacă vrei să menții armonia în relația ta, știi ce trebuie să faci. Cu siguranță îți va aprecia eforturile depuse!

10. Femeia cu o personalitate frumoasă

Bărbații nu sunt atrași doar de aspectul fizic, ci și de personalitatea unei femei. Fii tu însăți și impresionează-ți iubitul cu creativitatea și inteligența ta. Bărbaților le plac femeile deștepte care știu o mulțime de lucruri și pot purta discuții pe multe teme. În felul ăsta, întâlnirile voastre vor fi savuroase și imposibil de uitat.

by Zumi

No avatar
bug.dan

Depinde de fiecare membru in parte, depinde de ceea ce lipseste in viata fiecaruia. Este clar ca nu te poti "mula" dupa fiecare membru in parte deoarece iti consuma toata energia si la un moment dat exista riscul sa te incurci in "roluri", astfel ca cel mai bine este sa fii tu insuti.
No avatar
anastasia

Barbatii trebuie intelesi, iubiti si respectati. Trebuie sa vada in femeia de langa ei omul de nadejde, un prieten de incredere, confidentul lor, si persoana care le este alaturi neconditionat.
Rebeca

Aici depinde de membru, nu poti generaliza, fiecare cauta cate ceva la persoana iubita de aceea sunt mai multe feluri de modele si mai multe feluri de membri. ;;)
No avatar
Antonia

Fiecare persoana, indiferent ca este barbat sau femeie are particularitatile ei. Fiecare dintre noi se poate face placut in felul lui, trebuie sa stim sa ne evidentiem calitatile, sa putem profita de calitatile noastre astfel incat micile imperfectiuni sa devina invizibile.
No avatar
Alice

Sa spunem ca in ceea ce priveste alegerea membrilor, cred ca cei mai multi prefera femeia sexy, cu o personalitate frumoasa, manierata, dar sa fie si suficient de inteligenta incat sa poata purta discutii interesante (ce este prea mult din acest punct de vedere strica deoarece se pot simti inferiori :))).
No avatar
popescualina339

Cred ca, la prima vedere, barbatilor li se par irezistibile femeile sexy. De acee exista atatea industrii care se invart in jurul imaginii sexy a femeii si o intretin. La a doua vedere, cred ca barbatii se simt atrasi de femeile cu o atitudine pozitiva.
Leticia

5. Luptătoarea pentru egalitate

Dacă ești una dintre acele femei care crede că bărbații și femeile sunt egali, atunci ești pe placul lor. Ei apreciază femeile care au aceleași drepturi și responsabilități ca și ei. Nu mai trăim în era în care doar bărbatul trebuia să întrețină familia, ci în cea în care femeia muncește din greu pentru că vrea o carieră de succes.

De cand ma stiu am fost o luptatoare si am crezut ca femeile trebuie sa fie pe acelasi nivel cu barbatii,de aceea am muncit poate mai mult decat partenerul meu, insa pe langa servici am fost nevoita sa fiu si gospodina si organizatoare.Oricat am incerca, femeile vor munci intotdeauna mai mult si vor fi apreciate mai putin.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Ilinca

Cred ca barbatilor le plac in primul rand femeile ingaduitoare.Cu siguranta isi doresc alaturi femei independente,desi nu toti sunt capabili sa recunoasca acest lucru.Membrii,in schimb, isi doresc cel mai mult sa vada femei sexi,dragute care sa ii aprecieze si sa ii laude oricand au ocazia.
No avatar
anastasia

Frumusetea, ce altceva? Celelalte par basme. Toti barbatii cauta femei frumoase, cu care sa se mandreasca in societate.
In ceea ce ii priveste pe membri, statisticile spun ca ei ajung sa decida daca raman sau nu in camera unui model dupa primele 3 secunde. Nu imi spuneti ca in 3 secunde isi dau seama ca modelul este o femeie ambitioasa, luptatoare s.a.m.d. Nu :) Le place cum arata sau nu. ;;)
Scrie răspuns